București, 13 Decembrie 2019

Performanță excelentă pentru CFR Cluj, calificarea în primăvara europeană, după succesul cu Celtic

../Imagini-010-2019/CFR-Celtic-2-0

Dan Petrescu și elevii săi, au reușit performanța excelentă de a se califica în 16-zecimile Europa League, după victoria cu 2-0, în ultima partidă din Grupa E, disputată joi la Cluj. CFR Cluj termină Grupa E pe locul secund, cu 12 puncte, la 6 puncte în fața mult mai titratei echipe italiene Lazio.

Cele două goluri ale clujenilor, au fost marcate de Andrei Burcă, minutul 49 și Damjan Djoković, minutul 70, ambele având-ul coautor pe Ciprian Deac.

În celălalt meci al grupei E, Rennes a învins cu scorul de 2-0, Lazio, urmare a dublei realizate de Joris Gnagnon în minutele 31, 87.

Declarațiile autorilor golurilor, de după meci

Autorul primului gol al echipei CFR Cluj, mijlocașul Andrei Burcă, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Calificarea a fost enorm de grea, ne-am mobilizat foarte bine după înfrângerea de la Botoșani, am vorbit în vestiar, ne-a spus și Mister că ar fi păcat să ratăm această calificare, pentru că nu știi când se mai repeta asemenea lucruri. Vedeți ce echipe bune am întâlnit în această grupă și consider că este o performanță importantă pentru noi și pentru România. La pauză, auzisem ceva de rezultatul de la Rennes, dar nu ne-a interesat, pentru că știam că depinde numai de noi calificarea și era păcat să ne gândim și la celălalt meci.”

Mijlocașul echipei antrenate de Dan Petrescu, Damjan Djoković, a declarat la același post TV, următoarele: „Sincer, mental a fost foarte greu, pentru că, atunci când joci un meci, în care și un punct îți este suficient, este greu, pentru că nu știi ce să faci, să forțezi în atac mai mult de 100%, sau să stai mai mult în apărare și să aștepți adversarul. Am făcut un meci bun, câștigând împotriva unei echipe foarte bune și am făcut 12 puncte într-o grupă foarte tare și sunt foarte mândru de această echipă. Am așteptat de mult timp să marchez, dar cred că a venit într-un moment foarte important.”

Tragerea la sorți de luni 16 Decembrie, pentru 16-zecimile Europa League

Luni de la orele 14,00, are loc tragerea la sorți a 16-zecimile Europa League, pe care o puteți urmări în format live-text, iar posibili adversari ai echipei CFR Cluj sunt: Ajax*, Arsenal, Basel, Benfica*, Braga, Espanyol, Gent, Internazionale Milano*, İstanbul Başakşehir, LASK, Malmö, Manchester United, Porto, Salzburg*, Sevilla. Echipele marcate cu (*), provin din Champions League.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Valencia-Chelsea-2-2

 

Citește și: Valencia și Chelsea, au terminat la egalitate, scor 2-2, în grup H din Champions League

Pe Estadio de Mestalla din Valencia, în grupa H din Champions League, s-a disputat miercuri partida dintre Valencia și Chelsea, în prezența a peste 43 mii...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X