logo logo
Fotbal flash

Pentru Naționala Angliei, Gareth Southgate este omul potrivit la locul și timpul potrivit

05 iulie 2021

 

Card image

Fără nici un gol primit în cele 5 jocuri de până acum, la Euro 2020, Anglia va juca semifinala cu Danemarca pe stadionul Wembley, cu un moral excelent, cu o unitate a grupului de jucători excelentă și cu un manager, Gareth Southgate, care are abilitatea de a-și face meseria excelent, atât pe plan sportiv cât și pe celelalte planuri.

Într-un articol publicat în Daily Mail, se menționează că, Southgate a făcut mult mai mult bine, decât a greșit, de când se află la conducerea Echipei Naționale a Angliei și că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat fotbalului englez în ultimele decenii.

Gareth Southgate promovează tinerii, mai repede decât orice predecesor, menținând în același timp un nucleu de seniori care au sprijinul său neclintit, cum ar fi, Kane, Maguire, Raheem Sterling, chiar și Jordan Henderson. Această echipă este construită pe pietrele de temelie ale jucătorilor experimentați, se mai menționează în articolul din Daily Mail.

Despre subiectul fierbinte cu sponsorii, deoarece Cristiano Ronaldo și Paul Pogba mutaseră sticlele de Coca-Cola și Heineken, la conferințele de presă, Southgate a fost întrebat despre acest lucru și, în timp ce susținea moderarea, a explicat că, fără aportul financiar al acestor companii, sportul, ar fi afectat nemăsurat.

Pentru Anglia, urmează semifinala cu Danemarca de miercuri, iar Southgate ca manager, poate avea succes cu decizii inteligente, fiind considerat omul potrivit, la locul și timpul potrivit.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Cristiano și-a demonstrat din nou clasa, dublă în partida Ungaria- Portugalia, scor 0-3

 

Card image