București, 27 Ianuarie 2019

Pe stadionul Giuseppe Meazza, Milan și Napoli au terminat la egalitate, scor 0-0

../Imagini-001-2019/Milan-Napoli-0-0

Scorul egal dintre Milan și Napoli, avantajează pe Juventus, care dacă va învinge în deplasare pe Lazio, se va distanța la 11 puncte, față de ocupanta locului 2, Napoli.   

Napoli termină meciul de pe San Siro, în partida din cadrul etapei a 21-a din Serie A, disputată sâmbătă, cu un jucător în minus, Ruiz Fabian, a primit cartonașul roșu în minutele de prelungire, pentru cumul de cartonașe galbene.

Tehnicianul echipei Napoli, Carlo Ancelotti, a declarat după egalul de pe San Siro cu Milan, conform site-ului oficial al clubului Napoli, următoarele: „Ce altceva mai poate fi adăugat după egalul cu Milan? Echipa a jucat ceea ce i-am cerut, poate că a lipsit intensitatea în prima parte, dar noi am controlat jocul. În a doua parte a jocului am fost compacți, iar intensitatea jocului a fost crescută. Am avut șanse de a înscrie și am avut ocazia de a debloca jocul.”

În legătură cu eliminarea lui Ruiz Fabian, din minutele de prelungire, Carlo Ancelotti a spus: „Mă îngrijorează primirea celui de-al doilea cartonaș galben, pentru că, probabil nici măcar fault nu a fost.“

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Leo-Messi

Citește și: Leo Messi a atins borna de 400 de goluri în La Liga, după golul marcat duminică cu Eibar

Vedeta argentiniană a echipei FC Barcelona, a atins cifra de 400 goluri în La liga, după ce a marcat Duminică golul al doilea din cele trei...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X