v
logo logo
Fotbal flash

PSV Eindhoven învinge Rangers, scor general 7-3 și se califică în grupele Champions League

31 august 2023

 

Card image

Miercuri, pe PSV Stadion din Eindhoven, într-un meci al manșei secunde din play-off-ul Champions League, formația locală PSV a învins cu un scor zdrobitor de 5-1, formația scoțiană Rangers și se califică în grupele competiției. În prima manșă, rezultatul a fost 2-2. Tragerea la sorți pentru alcătuirea grupelor Champions League, va avea loc în această seară, începând cu orele 19:00.

Jucătorii echipei Rangers, chiar dacă și-ar fi dorit calificarea în grupele Champions League, trebuie să se mulțumească cu parcursul următor și anume participarea în grupele Europa League. În această seară se vor disputa returul play-off din Europa League și vom cunoaște și din această competiție participantele la tragerea la sorți a grupelor Europa League din 1 septembrie, orele 13:00.

Golurile echipei PSV, au fost marcate de: Saibari 35', 53'; Luuk de Jong 66'; Veerman 78'; Goldson 81' (autogol). Pentru Rangers, a marcat Tavernier 64'. Golgheterul echipei PSV în actuala eduiție de Champions League, este atacantul Luuk de Jong, cu 5 reușite.

Victoria echipei PSV este una meritată, având o posesie de 54/46 și un raport al șuturilor pe spațiul porții de 10/2. Cel mai bun jucător de pe teren a fost mijlocașul echipei PSV, Ismael Saibari, autorul unei duble și al altor situații de gol, ce au produs degringoladă printre apărătorii echipei Rangers.

Declarația mijlocașului echipei PSV, Ismael Saibari, după victoria cu Rangers

Ismael Saibari, mijlocașului PSV, a declarat după meciul câștigat cu Rangers, conform site-ului UEFA.com, următoarele: „A fost un sentiment uimitor, desigur. După atâția ani, PSV revine în Liga Campionilor. Super fericit pentru fani. A fost cel mai bun moment al carierei mele de până acum. Când tot stadionul te aplaudă și îți scandează numele. De fapt, mi s-a făcut pielea de găină. De data aceasta ne-am fructificat șansele, și nu am făcut aceleași greșeli. Am jucat la fel, dar de data aceasta am marcat goluri. A fost doar 1-0 la pauză, iar dacă joci cu o echipă ca Rangers, ei pot face un gol din nimic. Planul nostru a fost să mărim avansul și, din fericire, am făcut-o.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

UTA Arad învinge Poli Iași, scor 1-0 și este la prima victorie după 4 etape

 

Card image