../Imagini-08-2020/PSG-bucurie-dupa-gol

PSG la prima victorie în grupele UCL, scor 2-0 în deplasare cu Bașakșehir

București, 29 Octombrie 2020

Miercuri, pe stadionul Başakşehir Fatih Terim, din Istanbul, formația PSG a reușit o victorie muncită cu Istambul Bașakșehir, scor 2-0, urmare a dublei realizate de atacantul Moise Kean, în minutele 64 și 79.

Rămasă fără unul dintre cei mai buni jucători ai săi, mijlocașul Neymar, din minutul 26, în urma unor probleme musculare, PSG a avut în continuare în Mbappe, cel mai bun jucător de pe teren, remarcând-use prin ușurința în care își depășea adversarul direct, datorită tehnicii sale în regimde mare viteză.

Cei de la Başakşehir, au avut și ei șanse de gol, însă de fiecare dată, portarul echipei PSG, Keylor Navas și-a făcut datoria, salvând-uși echipa prin intervenții de excepție, în minutul 26, la ocazia lui Rafael, apoi la ocazia lui Edin Visca din minutul 57 și în minutul 71, când a reușit să respingă șutul lui Deniz Turuc.

După meciurile din etapa a 2-a, a grupei H, Manchester United este pe prima poziție a clasamentului, cu 6 puncte, urmată de PSG cu 3 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Leipzig, cu 3 puncte și Bașakșehir, 0 puncte.

Declarația lui Thomas Tuchel, antrenorul echipei PSG, după victoria cu Başakşehir:

Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a declarat după victoria cu Başakşehir, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Am început cu greu sezonul de toamnă. Ne lipsesc mulți jucători. Am cumpărat mulți jucători la capătul perioadei de transferuri. Nu este ușor. Am jucat finale de cupă, în Champions League. A început Liga și apoi Liga 1. Kylian Mbappé a avut dreptate când a vorbit despre oboseală. Portarul Keylor este întotdeauna omul de încredere. Este calm, relaxat, este super-cool. El este sus, sus, sus.” Tuchel a vorbit apoi despre accidentarea lui Neymar, spunând: "Sper că nu este o accidentare gravă și vom aștepta să vedem rezultatele scanării sale mâine. Probabil este vorba despre mușchii adductori".

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X