București, 04 Octombrie 2018

PSG a obținut cea mai categorică victorie, în etapa a 2-a a grupelor UCL, scor 6-1 cu Steaua Roșie

Neymar-si-Mbappe-meci-PSG-v-Steaua-Rosie

Miercuri, pe stadionul Parc des Princes din Paris, într-un meci din etapa a 2-a, a grupei C din Champions League, pariorii sportivi au avut ce alege, codul bonus netbet, echipa Paris-Saint Germain a dispus cu scorul de 6-1, de Steaua Roșie Belgrad. După acest rezultat, în grupa C, conduce Napoli cu 4 puncte, urmată de PSG și Liverpool, cu câte 3 puncte, iar pe ultima poziție se situează Steaua Roșie, fără niciun punct.

Golurile au fost marcate de Neymar, '20, '22, '81; Edinson Cavani, '37; Ángel Di María, '42 și Kylian Mbappé, '70, pentru PSG, respectiv, Marko Marin, '74, pentru Steaua Roșie.

Autorul celor trei goluri pentru echipa PSG, Neymar, a fost desemnat de site-ul oficial al UEFA, omul meciului, fiind într-o deosebită vervă de joc, două din cele trei goluri marcate, au fost din lovituri libere din afara careului.

După meci, antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a declarat, conform site-ului UEFA, următoarele: „Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, iar în acest moment, este la aproape 100%, din forma sa fizică. Am câștigat multe jocuri, pentru că avem cei mai buni jucători, dar și pentru că suntem o echipă importantă. Verratti a fost fantastic în câștigarea posesiei. Cred că am avut o posesie de 71%, din duelurile noastre.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei Steaua Roșie Belgrad, Vladan Milojević, a declarat, conform aceleiași surse: „Felicitări pentru Paris. Ei sunt în mod clar la un nivel mai mare decât suntem noi acum. De la o înfrângere ca asta, care este foarte neplăcută, ar trebui să acumulăm cât mai multă experiență, pentru că, am văzut un fotbal la cel mai înalt nivel. Nu trebuie să fim judecați după această înfrângere, jucătorii mei încă mai au multe de spus."

După meci, în fața stadionului Parc des Princes, potrivit cotidianului francez L'Equipe, au fost unele incidente. Astfel, între 300 și 400 de persoane, cu capișoane, au aruncat cu fumigene asupra forțelor de poliție, care au răspuns cu gaze lacrimogene.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Iasi-Dinamo-1-0-et-9

Citește și: Etapa a 9-a│Dinamo pierde al treilea meci consecutiv și se poziționează provizoriu pe locul 10

Vineri la Iași, într-un meci din etapa a 9-a, Politehnica învinge Dinamo, scor 1-0, după o prestație slabă a jucătorilor dinamoviști,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X