București, 30 Ianuarie 2019

Newcastle o împiedică pe Manchester City în lupta la titlu în Premier League

../Imagini-001-2019/Rafa-Benitez

Marți, într-un meci al etapei a 24-a din Premier League, disputat pe stadionul St. James Park din Newcastle, echipa locală a reușit o victorie muncită cu Manchester City, scor 2-1 și să-i frâneze acesteia drumul spre titlu. În aceste condiții, fanii lui Liverpool, nu pot decât să se bucure, după înfrângerea rivalei de pe locul 2, mai ales că, Rafael Benitez, actualul antrenor al lui Newcastle, a câștigat titlu cu Liverpool în 2010.   

După această victorie, Newcastle, ocupă locul 15 în clasamentul Premier League cu 24 puncte. Distanța dintre Liverpool și Man City este de 4 puncte și poate ajunge la 7 puncte, în cazul unei victorii a acestora, miercuri în partida de acasă cu Leicester.

În partida de pe St. James Park, au asistat 51000 spectatori. Man City a deschis scorul în minutul 1, prin Sergio Aguero, apoi Newcastle, a revenit în joc, reușind să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Jose Rondon, minutul 66 și Matt Ritchie, minutul 80 (penalty).

În timp ce fanii lui Liverpool au început să viseze pe rețelele de socializare, că totul ar putea fi posibil, iar echipa favorită să câștige titlul de campioană, fostul apărător al echipei Manchester City, Danny Mills le-a dat o replică pe BBC Radio 5, spunând: „Cursa la titlu nu sa terminat. Este un rezultat incredibil - nu doar pentru Newcastle, ci și pentru Liverpool. Ei pot juca fără presiune împotriva Leicester-ului. Chiar dacă ei trag la titlu, sunt încă într-o poziție bună, dar dacă câștigă,... atunci este un pas imens spre titlu.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Fotbal-2019-a1

Citește și: Cele 5 motive pentru care pariorii de top din țară joacă online

Este bine-cunoscut faptul că anumiți pariori nu joacă online pentru că nu vor să învețe lucruri noi. Practic, s-au obișnuit într-un fel și se încăpățânează...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X