../Imagini-08-2020/Ucraina-Romania-1-0

Naționala României U21, pierde cu Ucraina U21, dintr-un penalti inventat

București, 10 Octombrie 2020

Într-o partidă a Campionatului European U21, grupa a 8-a, disputată vineri la Kiev, Ucraina a întâlnit România și a câștigat cu scorul de 1-0, dintr-un penalti transformat de Buletsa, în minutul 80. La faza penalti-ului, arbitrul Furkat Atazhanov din Kazahstan, a inventat practic penalti-ul, la un presupus fault în careu, care de fapt nu a fost.

Un rezultat de egalitate era mai echitabil, după cum s-a desfășurat meciul, ținând cont că, jucătorii conduși de pe bancă de Adrian Mutu, au avut doar două mari ocazii de gol, în minutul 50, prin Andrei Ciobanu, apoi în minutul 82, prin Alexandru Pașcanu, atunci când a reluat cu capul, iar mingea a lovit stâlpul porții.

Mai trebuie spus că, din minutul 65, de când Denis Drăguș a fost introdus în teren, în locul lui Alexandru Mățan, atacul României s-a dinamizat, acesta reușind multe acțiuni personale în viteză și destul de utile echipei.

Mai precizăm că, după 8 etape, România U21 se poziționează în continuare pe locul secund cu 16 puncte, la 6 puncte în spatele Danemarcii și cu 6 puncte mai mult ca Ucraina, locul 3, din 7 jocuri. Mai sunt două etape de disputat pentru România U21, cu Malta la data de 13 Octombrie și cu Danemarca, la 17 Noiembrie, ambele jocuri se vor disputa în România, cel cu Malta la Giurgiu, iar cel cu Danemarca, la Ploiești. La turneul final se califică ocupantele primelor locuri din cele 9 grupe și 5 echipe, ocupante ale locurilor 2, cele mai bine clasate.

Adrian Mutu a folosit următorii jucători: Vlad – Haruț, Ghiță, Pașcanu, Opruț (Boboc, 46) – Olaru, M. Marin, Ciobanu (Itu, 77) – Man (Moruțan, 77), Costache, Mățan (Drăguș, 65).

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X