Napoli învinge în deplasare Inter, scor 1-0, în prima manșă a semifinalei Cupei Italiei

București, 13 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/Inter-Napoli-0-1

Miercuri pe stadionul Giuseppe Meazza din Milan, într-o partidă din semifinalele Cupei Italiei, manșa tur, Inter a întâlnit Napoli, partida încheind-use cu victoria lui Napoli, scor 1-0.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de Fabian Ruiz, în minutul 57, în urma unui șut din 18 metri, după o acțiune personală.

În cealaltă semifinală a Cupei Italiei, ce se va disputa joi, de la orele 21:45, Milan, locul 10 în Serie A, va evolua acasă cu Juventus, locul 2 în clasament. Acest meci se anunță destul de interesant, în privința evoluțiilor și orgoliilor celor două vedete, din cele două echipe, Ibrahimovic și Cristiano.

Declarația tehnicianului echipei Napoli, după victoria cu Inter

Antrenorul echipei Napoli, Gennaro Gattuso, a declarat după victoria cu Inter, conform site-ului italian Corriere dello Sport, următoarele: „Astăzi echipa a respectat adversarul, o echipă puternică și a incercat ceva mai mult. Felicitări pentru băieți, dar aș dori întotdeauna să văd această atitudine. Trebuie să vă respectați adversarii și să lucrați cu conceptele pe care le încercăm în cursul săptămânii. Inter este o echipă puternică, combină fizicitatea și tehnica, iar cei doi atacanți ai acestora trebuia să fie anihilați. este o echipă completă, nu este surprinzător că este la puncte, egală cu Juventus în campionat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X