logo logo
Fotbal flash

Mircea Rednic și-ar dori ca antrenorul Naționalei să fie Dan Petrescu

18 Noiembrie 2021

 

Card image

Într-un meci amical disputat miercuri pe terenul Conpet din Ploiești, Dinamo a învins Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1. Golurile dinamoviștilor au fost marcate de Ahmed Bani și Deian Sorescu.

La reluarea campionatului, după jocurile Echipei Naționale, cu Islanda și Liechtenstein, Dinamo va evolua luni, în prima etapă a returului, în deplasare cu FC Voluntari. Înaintea acestei partide, Dinamo ocupă în clasament locul 15, cu 8 puncte, în vreme ce FC Voluntari, ocupă locul 6, cu 25 puncte.

Mircea Rednic antrenorul lui Dinamo, a răspuns la câteva întrebări puse de jurnaștii prezenți la fața locului, printre care cele legate de parcursul Echipei Naționale la campania de calificări pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Mircea Rednic, cu privire la noul selecționer al Naționalei

Mircea Rednic a făcut o radiografie a ultimelor două jocuri ale Echipei Naționale, spunând: „Chiar a fost trist, aveam șanse. Am pierdut calificarea la baraj, pe mâna noastră. Mai ales jocul cu Islanda și înaintea celor două meciuri am spus că este păcat să nu lăsăm suporterii să vină în tribună. M-am uitat la ultimele meciuri din Europa, stadioanele pline, fără mască, fără nimic! Noi suntem așa de căpoși, nu ne urmărim interesul! Ați văzut ce a însemnat aportul suporterilor. Noi suntem deștepți, noi tot timpul, suntem mai șmecheri.”

Întrebat pe cine ar vedea selecționer, Mircea Rednic a spus: „După părerea mea și ținând cont de ultimele rezultate, cel mai bun antrenor la ora actuală, este Dan Petrescu. Dan Petrescu a demonstrat că știe să joace la rezultat. Noi avem nevoie de rezultate, asta cu proiectele, nu mai merg, pentru că deja facem proiecte de peste 20 de ani. Dan Petrescu este un tip care știe să pregătească rezultatele, are și autoritate, personalitate, fiind cel mai indicat.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Gheorghe Hagi, antrenor Farul, după victoria cu FC Botoșani: Am făcut un meci complet

 

Card image