logo logo
Fotbal flash

Mircea Rednic, după eșecul lui Dinamo cu Voluntari: Le-am spus jucătorilor să fie mai optimiști

23 Noiembrie 2021

 

Card image

În epilogul etapei a 16-a, pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari a învins luni Dinamo, cu scorul de 2-1, urmare a golurilor marcate de Vadim Rață, '18 și Ion Gheorghe, '65, pentru FC Voluntari, respectiv, Deian Sorescu, '6.

Deși și-au dorit mult victoria, cu toate că au și deschis scorul primii, Dinamo a pierdut pentru a 12-a oară în acest campionat. Diferența dintre cele două echipe, a fost datorată omogenității lotului de jucători ai celor din Voluntari. Jucătorii dinamoviști n-au mai cunoscut gustul victoriei în campionat, de aproape 4 luni, ultima reușită fiind pe data de 02 august.

De la FC Voluntari, s-au remarcat în jocul cu Dinamo, Gabi Tamaș și Adam Nemec, iar de la Dinamo, Gabi Torje (în prima repriză), Deian Sorescu și portarul Iliev, care a avut câteva intervenții excelente în repriza secundă, limitând proporțiile scorului.

În etapa următoare, Dinamo va evolua vineri pe propriul teren cu FCU Craiova, în vreme ce, FC Voluntari are un joc dificil, în deplasare cu FC Botoșani. În clasament, după 16 etape, FC Voluntari, cu 28 puncte, ocupă locul 4, iar Dinamo, rămâne pe penultima poziție, cu numai 8 puncte.

Conferința de presă a antrenorului echipei Dinamo, Mircea Rednic, după eșecul cu FC Voluntari

După înfrângerea cu FC Voluntari, antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat la conferința de presă următoarele: „A fost o dezamăgire după acest joc, pentru că, băieții au jucat și-au dorit. A fost mult mai bine decât la ultimul meci. Păcat că, după momentul când am reușit să înscriem, am fost surprinși cu câteva contraatacuri și n-am reușit să-i blocăm, mai ales pe partea stângă a noastră. Golul egalizator a venit tot așa, după o centrare din partea dreaptă. Partida s-a pierdut pentru că am făcut greșeli, cum am făcut la fiecare meci. Au fost momente când, în loc să jucăm simplu, am vrut să ne complicăm. Adversarul a recuperat mingea și ăsta este stilul lor de a juca și imediat pe contre și ne-au surprins.”

„Se vede o schimbare, eu știam că o să fie o perioadă grea, cu multe schimbări. Jucătorii fac eforturi mari, mai ales la cei care au venit. Torje nu poate să joace atâtea meciuri încă, mai este nevoie de puțin timp. Am avut o discuție cu jucătorii și le-am spus să fie mai optimiști, să ei lucrurile bune care le-ai făcut în acest meci. Mai sunt multe etape și se vede o schimbare, echipa, grupul, are calitate și putem să ieșim din pasa asta”, a spus în încheiere Mircea Rednic.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După eșecul cu AZ, calificarea CFR-ului în 16-zecimile Conference League, mai este posibilă

 

Card image