București, 29 Martie 2019

Mircea Rednic: „Deși ar fi vrut să joace, Nistor s-a încălzit bine la ultimul meci al naționalei”

../Imagini-003-2019/Mircea-Rednic

Cu o zi înaintea partidei de vineri, din cadrul etapei a 3-a, din play-out, ce va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare, între Dinamo și Hermannstadt Sibiu, antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a susținut o conferință de presă. Mircea Rednic a spus că Dinamo trebuie să câștige partida cu sibienii, altfel Dinamo se va apropia în clasament de locul de baraj, pentru rămânerea în Liga 1, în funcție și de celelalte rezultate.

Practic, toate echipele din play-out sunt cuprinse de febra locului de baraj înaintea etapei a 3-a. Concordia și Dunărea vor să prindă la final locul de baraj, în timp ce, celelate 6 echipe vor să evite locul de baraj.

Mircea Rednic, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Avem un meci important cu cei de la Sibiu. Suntem la 3 puncte de locul 7 și la două puncte de locul de baraj, iar meciurile acestea două pe care le avem acasă, trebuie să le câștigăm. Pentru meciul de mâine, Popa este accidentat, este în tratament, în rest toți jucătorii sunt apți, au revenit de la echipele naționale. Sunt sigur că Nistor și-ar fi dorit să joace, nu numai să fie acolo prezent. Am înțeles că s-a încălzit bine la ultimul meci și asta este foarte bine pentru meciul de mâine.

Despre noua achiziție a clubului Dinamo, jucătorul albanez Elvis Kabashi, Mircea Rednic a spus: „Elvis a semnat ieri, a făcut și vizita medicală, astăzi așteptăm rezultatele și va intra în pregătire. Mai are trei meciuri de suspendare, a venit din Olanda, a fost în Angola, a fost un mic cireșar, până și-a rezolvat cu viza cu pașaportul. Acum se antrenează normal, am înțeles că a făcut un apel și sper să mai reducă din suspendare.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Craiova-Astra-1-0

 

Citește și: U Craiova și-a luat revanșa cu Astra, după șase zile și pe același teren

Universitatea Craiova și Astra s-au confruntat de două ori în campionat, pe decursul a șase zile. Dacă în ultima etapă a sezonului regular era înfrântă,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X