../Imagini-08-2020/Dinamo_Kiev-Gent_3-0

Mircea Lucescu o califică pe Dinamo Kiev în grupele Champions League

București, 30 Septembrie 2020

După două victorii ale echipei Dinamo Kiev, cu formația belgiană Gent, în play-off-ul Champions League, scor general 5-1, ucrainenii sunt calificați în grupele Champions League, așteptând tragerea la sorți, ce va avea loc joi, de la orele 18:00.

În returul play-off, dintre Dinamo Kiev și Gent, disputat marți pe NSC Olimpiyskiy Stadium din Kiev, scorul a fost 3-0, golurile fiind marcate de Vitaliy Buyalskyy, minutul 9, Carlos De Pena, minutul 30 (pen) și Gerson Rodrigues, minutul 49 (pen).

Deși scorul arată o victorie fără dubii, pe teren lucrurile au arătat puțin diferit. Jucătorii belgieni nu au renunțat la luptă nici în minutul 90, punând probleme mari jucătorilor antrenați de Mircea Lucescu. Dacă atacul și-a făcut datoria, la fel și portarul Georgi Bushchan, de 26 ani, apărarea a fost în multe situații imprecisă și mai mult putea să le facă un cadou oaspeților, în prima parte a meciului.

Declarațiile antrenorilor, după partida dintre Dinamo Kiev și Gent:

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo, a declarat după calificarea în grupele Champions League, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Sunt fericit că ne-am calificat în faza grupelor, dar nu pot fi mulțumit de performanța echipei mele în această seară. După al treilea gol am făcut prea multe greșeli. Vreau să văd un alt fel de fotbal de la echipa mea, nu de genul pe care l-am văzut în a doua jumătate. Cel mai important lucru suntem în faza grupelor Champions League. Să sărbătorim pentru că am ajuns în această etapă după o lungă perioadă. Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru atingerea obiectivului nostru."

Wim De Decker, antrenorul lui Gent, a declarat conform aceleiași surse: „Această înfrângere este greu de gestionat, deoarece toată lumea din club, aștepta cu nerăbdare aceste două jocuri. Ne-am dorit foarte mult să intrăm în grupele Champions League. Cei de la Dinamo Kiev, au marcat din nimic iar noi nu am putut, deși am avut șanse foarte bune. La acest nivel, trebuie să profiți de aceste oportunități. După cum s-a observat, Dinamo are mai multă experiență la acest nivel și asta a fost un mare avantaj pentru ei în această seară.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X