București, 08 Decembrie 2019

Mihai Teja, după eșecul Politehnicii cu Chindia: Suntem dezamăgiți că am pierdut

../Imagini-010-2019/Daniel-Florea-nr-11

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Chindia Târgoviște a întâlnit sâmbătă, Politehnica Iași, într-o partidă a etapei a 20-a, impunând-use cu scorul de 2-1. Cele trei puncte obținute de elevii lui Viorel Moldovan, sunt o adevărată gură de oxigen, părăsind pe moment zona din subsolul clasamentului.

Platini a deschis scorul pentru Politehnica Iași, în minutul 47, iar pentru Chindia, au marcat Daniel Florea, minutul 59 și Cristian Cherchez în minutul 63.

Ținut pe bancă în etapa trecută, portarul Chindiei, Aioani și-a făcut aproape perfect datoria în partida cu Iașiul, având unele intervenții formidabile, în special pe finalul primei reprize, în fața atacanților Loshaj și Andrei Cristea.

Prin victoria obținută, jucătorii Chindiei au căpătat mai mult optimism și vor trata următoarele două partide rămase de disputat în acest final de stagiune, cu altă determinare și încredere.

Declarațiile celor doi antrenori, de după meci

Viorel Moldovan, tehnicianul echipei Chindia, a declarat printre altele, la televiziunea Digi, următoarele: „Îmi felicit băieții pentru atitudine și această victorie este importantă în ceea ce va urma. Ovidiu Bic a fost la al 3-lea meci consecutiv titular, chiar am avut o discuție cu el înainte de joc, știam că este într-o anumită stare de oboseală și fizică și psihică. Tot din acest motiv l-am ținut pe bancă și pe Vadim. Sunt doi mijlocași, care fac o mare risipă de energie. Trebuia să găsesc anumite soluții, am schimbat într-adevăr, au fost șase jucători proaspeți, față de jocul cu Dinamo și am compensat.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei Politehnica, Mihai Teja, a declarat la același post TV, următoarele: „Din păcate, este greu atunci când pierzi, este foarte greu. Am avut jocul în mână, nu știu dacă ne-am relaxat, dar am făcut niște greșeli și adversarul a venit peste noi. Pentru publicul spectator, cred că a fost un meci frumos, iar pentru noi, suntem dezamăgiți că am pierdut, după ce am condus cu 1-0, am controlat jocul. Mergem mai departe, mai sunt două etape și vedem ce se întâmplă. Este o perioadă grea pentru noi, dar trebuie să ne ridicăm și să trecem peste.”

Situația din clasament a celor două echipe, după acest rezultat

După victoria obținută, Chindia Târgoviște, ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 20 puncte și cu un golaveraj negativ (-15), la două puncte în spatele adversarului din această partidă, Politehnica Iași, care are tot un golaveraj negativ (-6). 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Rapid-UTA-2-0

 

Citește și: Rapid învinge UTA Arad, scor 2-0 și urcă pe podium, într-o partidă restantă a etapei a 10-a

Miercuri în Regie, Rapid a administrat echipei arădene, UTA, liderul Ligii secunde, a doua înfrângere în această ediție de campionat...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X