../Imagini-08-2020/Golul-lui-Peter-Olayinka

Midtjylland învinge Slavia Praga, cu Stanciu titular, scor 4-1 și se califică în grupele UCL

București, 01 Octombrie 2020

În partida retur a Play-off-ului Champions League, disputată miercuri pe MCH Arena din Herning (Danemarca), Midtjylland învinge Slavia Praga cu scorul de 4-1, scor general 4-1 și se califică în grupele Champions League, a căror tragere la sorți va avea loc astăzi, de la orele 18:00. De precizat că Slavia Praga a rezistat până în minutul 84, atunci când tabela indica un 1-1, iar în cele șase minute rămase, a încasat trei goluri.

Formația Midtjylland, a fost un adversar incomod pentru Slavia Praga, demonstrând acest lucru și în partida tur de la Praga, de săptămâna trecută, încheiată cu scorul de 0-0. Mijlocașul echipei Slavia Praga, Nicușor Stanciu, a început meciul titular, fiind înlocuit la jumătatea reprizei secunde, atunci când scorul era 1-1.

Chiar dacă, Slavia Praga nu a prins grupele Champions League, echipa va continua în grupele Europa League, a căror tragere la sorți va fi pe 02 Octombrie, începând cu orele 14:00.

Declarația lui Jindřich Trpišovský, antrenorul echipei Slavia, după eșecul cu Midtjylland:

Jindřich Trpišovský, antrenorul echipei Slavia, a declarat după eliminarea din Champions League, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Suntem cu toții foarte dezamăgiți. Am fost la doar șase minute distanță de calificare. Dezamăgirea este extraordinară. Am jucat o primă repriză excelentă și golul timpuriu ne-a ajutat. Apoi am făcut prea multe pase greșite. Ne-am concentrat pe apărare până la penalty și am făcut o singură greșeală pe care adversarul ne-a pedepsit. Am fost egalați din singura situație periculoasă din fața porții noastre.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X