logo logo
Fotbal flash

Meciurile din grupele CE U19, s-au încheiat și cunoaștem semifinalistele, plus meciul de baraj

26 iunie 2022

 

Card image

Sâmbătă s-au încheiat și meciurile etapei a 3-a din grupa B, ale turneului final al Campionatului European U19, cu următoarele rezultate: Israel v Anglia, scor 0-1 și Austria v Serbia, scor 3-2.

În partida selecționatelor U19, dintre Israel și Anglia, disputată pe Mestský štadión Žiar nad Hronom, am asistat la înscrierea unui singur gol, autor fiind atacantul echipei Angliei, Liam Delap, în minutul 6, din pasa lui Alfie Devine. În urma acestui rezultat, care urma să configureze ordinea primelor două locuir în clasamentul grupei B, Anglia a terminat pe prima poziție cu 9 puncte, iar Israel a rămas pe locul secund, cu 4 puncte. Cunoaștem semifinalistele, care se vor înfrunta pe 28 iunie, pentru a prinde finala. Conform planificării, Franța va întâlni Israel și Anglia se va confrunta cu Italia, UEFA a comunicat și orele de începere ale partidelor.

Pentru jocul de baraj, care va stabili echipa ce se va califica la turneul final al Campionatului Mondial U20, de anul viitor din Indonezia, alături de cele 4 semifinaliste, se va disputa meciul dintre ocupantele locurilor 3, din cele două grupe, respectiv Austria și Slovacia. Jocul de baraj se va disputa tot marți 28 iunie.

Declarația antrenorului echipei Anglia U19, Ian Foster, după victoria cu Israel, de la CE U19-Slovacia

După victoria cu Israel, antrenorul echipei Anglia U19, Ian Foster, a declarat, conform site-ului UEFA: „Au fost foarte multe testări în această seară. Am făcut șapte schimbări în echipă, ceea ce nu este niciodată ușor, dar prin asigurarea calificării din timp, a fost o mare oportunitate pentru noi să folosim 19 din cei 20 de jucători, lucru de care suntem încântați. Deci, toată lumea a avut contribuție la calificarea în semifinale. Am fost încântați să înscriem de la început. Și cred că mergând mai departe pentru restul meciului, probabil că am fost un pic dezamăgit că nu am mai putut marca. Am obținut 9 puncte din cele trei jocuri, fără accidentări sau suspendări, acesta fiind un lucru excelent.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Zlatko Dalić, antrenor Croația, după egalul cu Franța: "Băieții noștri și-au arătat caracterul”

 

Card image