logo logo
Fotbal flash

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, o festivitate excelent organizată în prezența a 20000 fani

13 iunie 2022

 

Card image

Actualul antrenor al echipei Rapid, fostul internațional Adrian Mutu și-a organizat excelent meciul de retragere din activitatea de jucător, reușind să adune la Cluj pe stadionul echipei Universitatea, Cluj Arena, în prezența a peste 20000 fani, fostele glorii ale României, îmbrăcate în echipamentul Echipei Naționale și ale World Stars. Echipa României, a fost condusă de pe bancă de antrenorul-jucător Gheorghe Hagi, iar cea a World Stars, de Cesare Prandelli.

Scorul final al acestui meci de gală, a fost unul egal, 3-3. Golurile echipei României, au fost marcate de Adi Mutu, din pasa lui Gheorghe Hagi și Ionel Ganea, a realizat o dublă, din care unul din cele două reușite a fost din penalti. În prima repriză, Adrian Mutu a evoluat în echipa României, iar în partea a doua în formația World Stars, echipament albastru.

După meci, o mare parte a fanilor prezenți, au invadat terenul de joc, pentru a face selfi-uri cu Adi Mutu în special. Acesta și-a pus pe umeri steagul tricolor și s-a bucurat împreună cu fanii de evenimentul respectiv.

Lotul României a avut următoarea componență: Gheorghe Hagi, antrenor/jucător, Bogdan Stelea, Eduard Stăncioiu, Vasile Maftei, Gabriel Tamaş, Cristian Săpunaru, Dorin Goian, Adrian Iencsi, Adrian Borza, Răzvan Raţ, Mirel Rădoi, Bogdan Pătraşcu, Ianis Zicu, Paul Codrea, Giani Kiriţă, Ciprian Marica, Marius Niculae, Ionel Ganea, Daniel Niculae, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Ionel Dănciulescu.

World Stars, antrenor Cesare Prandelli: Sebastian Frey, Vlada Avramov, Paolo Cannavaro, Massimo Gobbi, Fabio Cannavaro, Alessandro Gamberini, Fernardo Couto, Dario Dainelli, Tomas Ujfalusi, Pawel Golanski, Riccardo Montolivo, Manuele Blasi, Claude Makelele, Marco Donadel, Martin Jorgensen, Franco Semioli, Alessandro Del Piero, Floyd Hasselbaink, Erjon Bogdani, Luca Toni, Giampaolo Pazzini, Adrian Mutu, David Trézéguet, Alberto Gilardino.

Declarațiile lui Adi Mutu și Gheorghe Hagi

La finalul meciului de retragere, Adrian Mutu a declarat pentru televiziunea Pro Arena, următoarele: „A fost o seară minunată și fantastică pentru mine. Mă bucur și le mulțumesc băieților de la ambele echipe, că au fost alături de mine și în primul rând publicului minunat. Nu mă așteptam să fie atât de multă lume, dar mă bucur că am avut ocazia să le mulțumesc personal și bineînțeles Sports Festival, pentru această organizare foarte frumoasă. Am reușit să-mi gestionez bine emoțiile, chiar dacă au fost foarte puternice. Încerc sentimente și de plăcere dar și de tristețe, dacă te gândești cum au trecut anii.”

Gheorghe Hagi, a declarat la același canal TV, următoarele: „Nu a fost ușor să jucăm, atât cât am putut și cât ne-au ținut și picioarele. Mintea și capul merg, dar picioarele mai puțin. Era important ca Adi să se simtă bine. A fost o seară excelentă și fantastică. Acestui public care a venit și a fost în tribune, le mulțumim pe această cale. Aproape au umplut stadionul și acest lucru arată un respect față de Adi Mutu. Este plăcerea noastră de a juca fotbal, dar timpul nostru a trecut și așteptăm pe alții acum să iasă în față.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie pentru FCSB în ultima partidă a sezonului competițional, scor 3-1 cu CFR Cluj

 

Card image