logo logo
Fotbal flash

Meci decisiv pentrul locul 3 la CE U19, al Naționalei României cu Slovacia

24 iunie 2022

 

Card image

Începând cu orele 18:30, selecționata U19 a României va întâlni formația similară a țării gazde, Slovacia, într-o partidă decisivă pentru locul 3, poziție care îi va asigura încă o șansă pentru a prinde Campionatul Mondial U20, după ce va juca barajul cu locul 3 din grupa B, la data de 28 iunie.

După primele două etape disputate, atât România cât și Slovacia, nu au nici un punct în clasamentul grupei A. România U19 poate prinde locul 3 cu o victorie în partida din această seară sau și cu un meci egal, datorită diferenței de golaveraj.

Partida din această seară, dintre selecționatele U19 ale României și Slovaciei, se va disputa pe stadionul Antona Malatinského, din Trnava și va fi transmisă în direct de canalul de televiziune TVR1, find condusă la centru de arbitrul Manfredas Lukjančukas, din Lituania.

Declarația lui Gabriel Dănuleasă, cu o zi înaintea partidei România- Slovacia, de la CE U19, Slovacia

Cu o zi înaintea partidei, când a avut loc și ultimul antrenament al tricolorilor U19, fundașul central al României U19 și component al echipei Farul Constanța, Gabriel Dănuleasă, a dat o scurtă declarație de presă, transmisă de canalul FRF-TV, spunând: „Am revăzut de multe ori faza din meciul cu Franța, când am fost la un pas de egalare, ce ar fi însemnat să egalăm și s-ar fi decis totul în ultimul meci, având p șansă să mergem în semifinale. Cel puțin pe final la meciul cu Franța, am simțit că puteam să-i egalăm și după părerea mea, n-a fost ofsaid la golul lui Budișteanu, din pasa lui Rareș. Atât Italia cât și Franța sunt două echipe foarte bune, au pasat foarte bine între linii și ne-au pus probleme.”

„Ar fi ceva unic participarea echipei noastre la turneul final al Campionatului Mondial U20. În ultima perioadă, nici echipa mare nu s-a mai întâlnit cu posibilitatea de a juca la un Campionat Mondial și asta ne dorim, este tot ce ne-a mai rămas. A fost o experiență unică acest turneu final al CE U19, greu de descris. Și atmosfera cu care ne-au încurajat fanii, nu mă așteptam să vină așa mulți. Nici nu ne gândim să facem egal cu Slovacia, ne gândim să câștigăm și să mergem liniștiți la baraj”, a spus în încheiere Gabriel Dănuleasă.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

La jocul pierdut cu Muntenegru, jucătorii Naționalei României s-au prezentat ca niște amatori

 

Card image