../Imagini-05-2020/Dresda-Furth-1-1.jpg

Markus Kauczinski, antrenor Dynamo Dresda: Fiecare punct va conta până la urmă

București, 10 Iunie 2020

Echipele Dynamo Dresda și Greuther Fürth, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din cadrul Bundesliga 2, etapa a 30-a, disputată marți, pe stadionul Rudolf-Harbig-Stadion din Dresda.

Atacantul Daniel Keita-Ruel, a deschis scorul în minutul 14, pentru Greuther Fürth, iar în partea a doua a meciului, vârful echipei Dybamo Dresda, Simon Makienok, a reușit egalarea, în minutul 54.

Prin prisma clasamentului, cele două echipe sunt mulțumite de rezultat, deși Dresda ocupă ultimul loc cu 28 puncte din 29 partide disputate. Echipa Greuther Fürth, îngroașă rândul echipelor de la mijlocul clasamentului, care sunt lipsite de giji, cu p etape înainte de finalul ediției de campionat. De la locul 8, până la locul 12, sunt 5 echipe cu câte 39 puncte.

Reacții după meci:

Antrenorul echipei Greuther Fürth, Stefan Leitl, a declarat după egalul cu Dresda, la conferința de presă de după meci, conform site-ului oficial al clubului SpVgg Greuther Fürth, următoarele: „Cred că am intrat bine în joc și am dominat cu adevărat jocul. Am preluat și noi conducerea scorului pe bună dreptate. Cred că în prima repriză trebuie să conducem mai mult decât cu 1-0. Ar trebuie să ne vedem lungul nasului, pentru că nu am jucat constant pentru a marca și cel de-al doilea gol, chiar dacă am avut ocazii foarte bune. În a doua repriză, am decis să forțăm și să mai înscriem. Dar trebuie să spun că jocul s-a schimbat puțin, au fost o mulțime de mingi lungi care au fost prelungite sau atenuate. Cu toate acestea, în mare parte s-au apărat bine. Am avut mici sclipiri până cu puțin înainte de finalul meciului. Pot spune că este o remiză corectă".

De partea cealaltă, antrenorul echipei Dynamo Dresda, Markus Kauczinski, a declarat conform aceleiași surse, la conferința de presă: „În prima repriză am fost întotdeauna prea lenți. Jucătorii lui Fürth erau agitați, întotdeauna cu un pas mai mai înainte, mai agresivi. Ne-a luat mult timp să intrăm în joc, apoi ne-am întors - pe bună dreptate. La final, am ratat din nou victoria după cele două ocazii. Am luptat cu adevărat pentru fiecare centimetru de teren. Prima repriză a aparținut celor de la Fürth, a doua am dominat-o noi. Atunci sunt de acord și cred că este o remiză corectă. Până la urmă, fiecare punct este important în bătălia de retrogradare. Fiecare punct va conta până la urmă, chiar dacă băieții erau puțin triști, am arătat din nou astăzi că suntem pe un drum bun.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X