București, 23 Februarie 2019

Marcel Bârsan și Ousmane Viera, ar trebui sancționați, după accidentarea lui Ianis Hagi

../Imagini-002-2019/Ianis-Hagi-accidentat

Partida importantă de la Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 25-a, dintre Sepsi OSK și FC Viitorul, pentru un loc de playoff, disputată vineri și încheiată cu scorul de 0-0, a fost umbrită de accidentarea violentă a lui Ianis Hagi de către ivorianul Ousmane Viera și trecută cu vederea de arbitrul de centru Marcel Bârsan, care nici nu a oprit jocul și nici nu l-a impresionat sângele de pe genunchiul lui Ianis Hagi!   

Ambii protagoniști, Marcel Bârsan cât și Ousmane Viera, ar trebui chemați la Comisia de Disciplină și sancționați, conform prevederilor regulamentare, întrucât accidentarea lui Ianis Hagi, jucător de Echipa Națională Under 21, putea să-i curme brusc cariera de fotbalist.

Meciul a fost unul aspru, pe un teren înghețet, fără instalație de încălzire și cu durități din partea celor de la Sepsi, care au jucat uneori la intimidarea adversarului. Prima repriză a aparținut clar echipei FC Viitorul, care au avut inițiativa și o posesie mai bună. Repriza secundă a aparținut gazdelor, care au avut o bară în minutul 59, prin Adrian Rus, apoi după numai trei minute Florin Șerban obține un penalty, ratat cu seninătate de Tandia.

După acest rezultat, Sepsi ocupă în continuare locul 4, cu 37 puncte, iar FC Viitorul, același loc 7, cu 35 puncte. Ultima etapă va fi una decisivă pentru ambele echipe, în vederea stabilirii ierarhiei finale a clasamentului. Sepsi va juca în deplasare cu CFR Cluj, iar FC Viitorul, va juca acasă cu FC Botoșani.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Atletico-Real-1-3

Citește și: Real Madrid învinge Atletico, scor 3-1 și urcă pe locul 2 în clasamentul La Liga

Sâmbătă, în derby-ul spaniol pentru locul 2, din cadrul etapei a 23-a, Real Madrid s-a impus pe stadionul Wanda Metropolitano, în prezența a peste 67000...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X