../Imagini-01-2021/Man-United-v-Aston-Villa

Manchester United obține victorie cu Aston Villa și o egalează la puncte pe Liverpool

București, 02 Ianuarie 2021

Vineri pe stadionul Old Trafford, din Manchester, formația locală Man United s-a confruntat cu Aston Villa, într-o partidă a etapei a 17-a, din Premier League, terminată cu scorul de 2-1. Pentru Man United, au marcat Anthony Martial, minutul 40 și Bruno Fernandes, minutul 61 (penalty), respectiv Bertrand Traore, minutul 58, pentru Aston Villa.

Cele trei puncte obținute de elevii lui Ole Gunnar Solskjaer, au fost suficiente pentru a egala în fruntea clasamentului pe Liverpool, echipă ce ocupă în continuare locul 1, cu 33 puncte. Cu un joc mai puțin disputat, Aston Vila ocupă poziția a 6-a, a clasamentului, cu 26 puncte. În etapa următoare, Manchester United va juca în deplasare cu Burnley, o partidă restantă din etapa 1, ce va avea loc marți 12 Ianuarie. Aston Vila va juca miercuri 13 Ianuarie, acasă cu Tottenham.

Așadar, Manchester United începe anul cu o victorie și de acest lucru sunt încântați toți membrii staff-ului tehnic precum și jucătorii, împotriva unei echipe îndrăznețe precum Aston Villa și speranțele pentru cucerirea titlului sunt îndreptățite.

Declarația antrenorului Ole Gunnar Solskjaer (Man United), după victoria cu Aston Villa:

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer a declarat după victoria cu Aston Villa, conform site-ului oficial al clubului, următoartele: „Sunt încântat de trei puncte evident. Nu mă înțelegeți greșit, sunt încântat de cele trei puncte și sunt foarte mulțumit de victorie, dar sunt întotdeauna lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Este la începutul sezonului și încă nu ar trebui să fim prea entuziaști. Nu este încă o finală a cupei, dar aceste puncte sunt importante. Această victorie înseamnă foarte mult. Ne-am creat șanse, iar jocul a fost unul de angajament fizic. Cei de la Aston Villa ne-au creat unele probleme în apărare. Când te retragi în apărare, întotdeauna pot deveni periculoși, dar am făcut niște blocaje și salvări fantastice.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X