logo logo
Fotbal flash

Man United și-a asigurat calificarea în optimile Champions League, după victoria cu Villareal

24 Noiembrie 2021

 

Card image

Man United a câștigat partida disputată marți în deplasare, pe Estadio de la Cerámica, din cadrul grupei F, a Champions League, cu Villareal, scor 2-0, asigurând-uși astfel calificarea în primăvara europeană.

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 78, (fiind desemnat și omul meciului) și Jadon Sancho, minutul 90. Cu reușita din minutul 78, Cristiano a ajuns la cifra de 6 goluri în clasamentul golgheterilor, ocupând locul 3, după Robert Lewandowski, 9 goluri și Sebastien Haller, 7 goluri.

După acest rezultat, Man United ocupă în continuare locul 1 în grupa F, cu 10 puncte, fiind urmată de Villareal, cu 7 puncte. Lupta se va da pentru ocuparea locului 2 între Villareal și Atalanta, având și meci direct în ultima etapă, programată la data de 08 decembrie, pe terenul italienilor.

Declarația antrenorilor echipelor Man United și Villareal

Managerul interimar al echipei Manchester United, Michael Carrick, a declarat după victoria importantă cu Villareal, conform site-ului oficial al UEFA: „Am venit aici pentru a câștiga meciul. Am crezut că vom face, am crezut că suntem pregătiți pentru asta în seara asta. Nu a fost un joc ușor, cei de la Villreal sunt o echipă dură. Te fac să muncești mult. Nu cred că am fi putut spera să venim aici și să jucăm fotbal frumos. Când ai avut de suferit din punct de vedere al rezultatelor și nu ești într-o formă excelentă individual și ca echipă, nu este ușor să câștigi un astfel de joc. În multe privințe, acesta a fost cel mai bun mod de a câștiga pentru mine.”

„Știm cum este Ronaldo cu astfel de șanse. Știu cât de mult îi place lui Jadon Sancho mingea la picioare. Nu au fost câteva zile ușoare pentru toată lumea de la club. Acest rezultat pare că este și pentru Gunnar Solskjær și nu pot să trec de asta. Aveam o treabă de făcut și trebuia să avem grijă de lucruri. Din fericire, totul a mers conform planului în cele din urmă”, a spus în încheiere Michael Carrick.

Unai Emery, antrenorul echipei Villarreal, a declarat conform aceleiași surse: „Poate că ar fi trebuit să fim puțin mai calmi la faza care a dus la deschiderea scorului, dar nu este o greșeală individuală, ci stilul nostru de a juca fotbal. Trebuie să reducem numărul de erori pe care le facem, dar golul lor ar fi putut veni într-un mod diferit. Voi lua aspecte pozitive din cele 60 sau 70 de minute în care am fost echipa mai bună decât favoriții în această seară. Până la urmă, au fost mai buni și nu am putut forța un egal. Aceste lucruri se întâmplă și acum avem nevoie să ne concentrăm pe încercarea de calificare împotriva Atalantei.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

FC Botoșani încheie turul de campionat cu victorie în deplasare și pe un loc de play-off

 

Card image