Lupta și mai strânsă în playoff-ul Ligii a 2-a, după egalul dintre Mioveni și U Craiova 1948

București, 02 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Mioveni-Craiova-0-0

În prima partidă din playoff-ul Ligii secunde, disputată joi la Mioveni, între formația locală CS Mioveni și U Craiova 1948, scorul final a fost 0-0, ce avantajează urmăritoarele echipe ale echipei conduse de pe bancă de Eugen Trică.

După o primă repriză, fără ocazii mari de gol, echipa U Craiova 1948, a avut în partea a doua a meciului câteva ocazii de gol, pe care le-a ratat cu seninătate. Astfel în minutul 64, Andrea Compagno a reluat cu capul și portarul gazdelor a prins în doi timpi. În minutele de prelungiri ale partidei, Marian Stoenac a trimis din interiorul careului și dintr-o poziție excelentă, peste poarta lui Iustin Popescu.

Mai putem consemna faptul că, după fluierul final al arbitrului Andrei Florin, antrenorul oaspeților Eugen Trică a primit cartonașul roșu, după ce a avut un schimb de replici nu tocmai academice, cu un suporter al gazdelor aflat în tribună. Astfel că, Eugen Trică nu va sta pe banca craiovenilor, cel puțin în următoarea etapă de acasă, cu ASU Poli Timișoara.

După acest rezultat, în clasamentul playoff, continuă să se afle cel puțin provizoriu pe prima poziție, U Craiova 1948 cu 36 puncte, urmată de Dunărea Călărași și CS Mioveni, cu câte 34 puncte. Rapid are 33 puncte și ocupă locul 4, urmând să evolueze marți în deplasare la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda (locul 5 cu 32 pct). Tot cu 32 puncte intră în prima etapă și ASU Poli Timișoara, care are sâmbătă meci în deplasare, cu Dunărea Călărași.

Declarația antrenorului Eugen Trică (U Craiova 1948), după egalul cu CS Mioveni

Antrenorul craiovenilor Eugen Trică, a declarat după egalul obținut cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am avut câteva situații clare de a marca, dar am întâlnit un adversar care s-a apărat foarte bine. Este greu să desfaci zidul chinezesc, al lui Alexandru Pelici. Și așa am avut 3-4 oportunități, mai ales în ultima fază, în care trebuia să marcăm, mă refer la acea situație a lui Stoenac. Sunt mulțumit de cum au evoluat băieții, au depus iarăși un efort considerabil. Până la urmă, am câștigat un punct, rămânem pe primul loc și vedem ce va fi în etapele următoare.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X