București, 06 Octombrie 2018

Liga 1, etapa a 11-a│FC Viitorul învinge Poli Iași, în deplasare, scor 2-1 și urcă pe podium

Iasi-Viitorul-1-2-et-11

În prima partidă a etapei a 11-a, disputată vineri la Iași, FC Viitorul a câștigat greu, cu scorul de 2-1, după ce s-a apărat eroic în ultima parte a reprizei secunde și a urcat pe locul secund din clasament.

Toate golurile au fost toate marcate în prima parte a meciului, Ianis Hagi a reușit o dublă, în minutele 19 și 45+1 (pen), pentru FC Viitorul, iar Andrei Cristea a marcat singurul gol al ieșenilor, din penalty, în minutul 41.

Pe fondul unei dominări totale în repriza secundă a elevilor lui Flavius Stoican, cea mai mare ocazie de gol a celor de la Viitorul, a fost ratată de Drăguș, care din poziție singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. Nu a fost ziua lui Drăguș în acest meci, el mai ratând lovitura de pedeapsă din minutul 45, care a fost repetată și transformată de Ianis Hagi.

După acest rezultat, Poli Iași rămâne pe locul 8 și poate eventual să mai piardă o poziție, în această etapă și are șanse minime să prindă un loc de play-off, până la sfârșitul turului.

Autorul dublei pentru FC Viitorul, atacantul Ianis Hagi, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut un meci dificil, aici la ei acasă, suporterii sunt mai agresivi, ei la fel sunt o echipă agresivă. Trebuie să fii conștient de faptul că, atunci când vii aici trebuie să lupți, pentru că și terenul este puțin greu, dar în primul rând echipa, dă mereu 100% aici la ei acasă. Am câștigat și am reușit să ne ridicăm la nivelul lor de atitudine și de agresivitate, iar după aceea, noi ne-am făcut treaba, am aplicat conceptul nostru și am încercat să marcăm cât mai multe goluri.”

Întrebat dacă se așteaptă la o convocare la Echipa Națională, din partea selecționerului Cosmin Contra, Ianis Hagi a declarat cu totul altceva, evitând un răspuns direct: „Abia aștept meciurile cu Țara Galilor și Lichtenstein, petru că sunt decisive, putem să facem istorie iar. Vrem să facem o țară întreagă mândră și sperăm să ne calificăm, pentru că mai avem un pas mic.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Craiova-Viitorul-2-0-et-9

Citește și: U Craiova învinge FC Viitorul, scor 2-0, într-unul din cele mai frumoase meciuri ale etapei

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, în fața unei asistențe numeroase, Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Viitorul, scor 2-0,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X