București, 06 Februarie 2020

Lazio și Verona, au terminat nedecis în partida restantă din etapa a 17-a, din Serie A

../Imagini-01-2020/Lazio-Verona-0-0

Pe Stadio Olimpico din Roma, Lazio și Verona, au disputat joi partida restantă din cadrul etapei a 17-a din Serie A, în prezența a 40 mii de spectatori, scorul final fiind 0-0.

Rezultatul de egalitate nu mulțumește jucătorii lui Lazio, care au ratat șansa trecerii pe locul secund din clasament. Golgheterul Seriei A, Ciro Immobile, a ratat o bună ocazie de a marca, cu șase minute înaintea finalului de meci, trimițând în plasa laterală.

Fundașul Ștefan Radu, a început partida ca titular, având o evoluție bună, contribuind la ajutorul atacului, prin unele incursiuni pe partea stângă, dar a primit un cartonaș galben în minutul 80, pentru un fault.

Cu acest meci, Lazio ajunge la al 17-lea meci consecutiv în Serie A, neînvinsă, reușind în acest interval să învingă și pe ocupanta locului 1, Juventus.

Declarația tehnicianului echipei Lazio, după partida cu Verona

Tehnicianul echipei Lazio, Simone Inzaghi, a declarat după remiza de acasă cu Verona, conform ziarului italian Corriere dello Sport, următoarele: "Am felicitat echipa pentru jocul bun din această seară. Cu câteva zile înaintea meciului de duminică, am organizat un joc bun împotriva unei echipe care evoluat cu mare intensitate. Regretăm că nu am adus acasă cele trei puncte, acum va trebui să organizăm un alt meci important cu Parma, peste patru zile. În ciuda faptului că meciul a fost miercuri, publicul venit în număr mare ne-a susținut.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X