logo logo
Fotbal flash

Karim Benzema, omul meciului în partida Șahtior-Real: „A fost un rezultat strălucit pentru noi”

20 octombrie 2021

 

Card image

Victorie importantă obținută în deplasare de Real Madrid, în confruntarea cu Șahtior, din cadrul grupei D, a Champions League, disputată marți pe Olimpiyskiy Stadium din Kiev, scor final 5-0.

Golurile echipei Real Madrid au fost marcate de: Sergiy Kryvtsov, autogol, minutul 37; Vinicius Junior, minutele 51 și 56; Rodrygo, minutul 65 și Karim Benzema, minutul 90+2. Cu un gol marcat și o pasă de gol, Karim Benzema a fost numit omul meciului.

Clasamentul grupei D, după etapa a 3-a, se prezintă astfel: Sheriff și Real Madrid, ambele cu câte 6 puncte, ocupă primele două locuri. Pe locurile 3 și 4, se găsesc Inter și Șahtior, cu 4 puncte și respectiv, 1 punct. Pe data de 2 noiembrie, Real Madrid va juca pe propriul teren cu Șahtior, iar Sheriff va primi vizita echipei Inter.

Declarația atacantului echipei Real Madrid, Karim Benzema, după victoria cu Șahtior

Omul meciului, atacantul echipei Real Madrid, francezul Karim Benzema, a declarat după victoria cu Șahtior, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Sper să-mi pot păstra această formă și să-mi ajut echipa pe teren. A fost un joc cu adevărat important. Am meritat cele trei puncte, am marcat multe goluri și nu am primit niciunul și a fost un rezultat strălucit pentru noi. Acesta este cel mai important lucru pentru mine, obținerea victoriei și dacă pot, să marchez și să dau pase de gol, cu atât mai bine. Șahtiorul este o echipă bună, sunt foarte buni acasă și ne-au pus sub presiune. Victoria ne dă la toți încredere. O să ne bucurăm de acest rezultat și apoi ne vom îndrepta atenția spre clasicul de duminică.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Sheriff Tiraspol, surpriză în istoria Ligii Campionilor, învinge Real Madrid, chiar pe Bernabeu!

 

Card image