Juventus și Milan, au prins locuri de Champions League, pe ultima sută de metri!

București, 24 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Atalanta-Milan-0-2

După ce duminică s-au încheiat ultimele jocuri, ale etapei a 38-a din Serie A, cunoaștem participantele în competițiile UEFA ale viitoarei stagiuni. Astfel Inter, Milan, Atalanta și Juventus, vor evolua în grupele Champions League. Napoli și Lazio vor evolua în Europa League, iar AS Roma în UEFA Conference League.

Juventus a învins în deplasare Bologna cu scorul de 4-1, iar calificarea pentru a prinde un loc de Champions League, putea fi compromisă, dacă Napoli învingea acasă pe Verona. Calificarea echipei Milan, nu depindea de alte rezultate, astfel că îi trebuia victorie în partida cu Atalanta din deplasare, pe care a și obținut-o cu scorul de 2-0.

Cel mai surprinzător rezultat, a fost cel dintre Napoli și Verona, scor 1-1, întrucât Verona după punctul obținut, nici nu a urcat și nici nu a coborât vre-un loc în clasament, rămânând pe locul 10, cu 45 puncte. În schimb, Napoli a căzut două poziții în clasament, ajungând pe locul 5.

Declarația antrenorului echipei Milan, Stefano Pioli, după victoria cu Atalanta

După victoria cu Atalanta de la Bergamo, antrenorul echipei Milan, Stefano Pioli, a declarat conform cotidianului italian Gazzetta, următoarele: "Am arătat că merităm locul doi în clasament, am fost în frunte pe întregul campionat. După meciul nul cu Cagliari, din etapa anterioară, acum sunt fericit. Mulțumesc. Clubul mi-a permis să lucrez foarte bine. Mulțumesc și fanilor care ne-au susținut întotdeauna.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X