București, 20 Februarie 2019

Jürgen Klopp: „Nu este un rezultat pe care l-am visat, dar este unul bun"

../Imagini-002-2019/Liverpool-Bayern-0-0

Marți, pe stadionul Anfield din Liverpool, în prezența unei asitențe de 52000 de spectatori, echipa de pe locul secund din Premier League, FC Liverpool, s-a confruntat cu echipa similară din Bundesliga, Bayern, în meciul tur din optimile Champions League, rezultatull final fiind unul de egalitate, 0-0.   

Returul acestei partide va fi pe data de 13 Martie, la Munchen, pe Allianz Arena și orice rezultat este posibil, întrucât în meciul tur, ambele echipe nu au riscat nimic, s-au așteptat una pe alta în comiterea unei greșeli, dar nu a fost să fie. Și la capitolul statistici, cele două echipe au stat bine, o ușoară posesie superioară a echipei Bayern.

După meci, antrenorul echipei Liverpool, germanul Jürgen Klopp, a declarat conform site-ului BBC Sport, următoarele: „Ne-am făcut meciul greu astăzi, întrucât am avut cam 10 sau 12 situații promițătoare de a marca. Puteam să jucăm mai bine și ar fi trebuit să jucăm mai bine. În prima repriză am avut ocazii mai mari. Nu-mi amintesc de nicio ocazie a celor două echipei în a doua repriză. Nu a fost o noapte a Ligii Campionilor, din acest punct de vedere. Din punct de vedere al rezultatului, este OK, nu este un rezultatul pe care l-am visat, dar este unul bun".

De partea cealaltă, antrenorul echipei Bayern, Niko Kovac, a declarat după egalul obținut în deplasare cu Liverpool, conform site-ului oficial al clubului Bayern, următoarele: „Este foarte bine că ne-am afirmat aici, am făcut o treabă foarte bună în ceea ce privește tactica, atât din punct de vedere fizic cât și mental, toți lucrau unul pentru celălalt, asta a fost abordarea. Astăzi, ne-am îndeplinit scopul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Betis-Valencia-2-2

Citește și: Real Betis și Valencia, au terminat la egalitate, scor 2-2, în cea de-a doua semifinală a Copa Del Rey

Joi, în manșa tur a celei de-a doua semifinale a Cupei Regelui din Spania, disputată pe stadionul Benito Villamarín din Sevilla, între Real Betis și Valencia...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X