București, 27 Decembrie 2019

Jurgen Klopp: Am fost foarte concentrați și golurile au fost absolut frumoase

../Imagini-010-2019/Leicester-Liverpool-0-4

După câștigarea Cupei Mondiale a Cluburilor, din Qatar cu Flamengo, Liverpool a disputat joi, partida din deplasare cu Leicester, pe King Power Stadium, în prezența a 32 mii de spectatori, pe care a câștigat-o lejer, cu scorul de 4-0. Cei 185 km, care despart Liverpool de Leicester, nu a fost un impediment pentru fanii lui Liverpool, care au fost prezenți în număr destul de mare la acesastă partidă.

Golurile au fost marcate de Roberto Firmino, min 31 și 74; James Milner, min 71 și Trent Alexander-Arnold, min 78. Ca aspect, jocul dintre echipele clasate pe primele două locuri din clasamentul Premier League, nu a plăcut și s-a putut observa oboseala acumulată în special la jucătorii antrenați de Jürgen Klopp, după finala epuizantă cu Flamengo, care a durat 120 minute de joc. Din această cauză, Mohamed Salah, nu a avut o evoluție bună, fiind schimbat la jumătatea reprizei secunde..

Declarațiile celor doi manageri, după joc

Managerul lui Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat după victoria cu Leiceter, conform BBC Sport: „Sunt mulțumit de rezultat, iar băieții trebuie să joace la fiecare trei zile. Am avut șanse mari la începutul meciului, ei nu au reușit să marcheze, dar am rămas în joc și l-am controlat. Pentru Leicester, a fost dificil să intre în joc, ambele echipe au simțit intensitatea sezonului, dar noi am controlat mai mult și poate Leicester nu a fost la fel de agresivă, poate din cauza noastră și a poziționării noastre. Am marcat un prim gol, super, super, din centrarea lui Trent Alexander-Arnold și Roberto Firmino a marcat din această ocazie. După al doilea gol marcat din a doua repriză, băieții parcă zburau. Am fost foarte concentrați, golurile au fost absolut frumoase și a fost o zi importantă pentru noi.”

Managerul lui Leicester City, irlandezul Brendan Rodgers, a declarat conform aceleiași surse, la conferința de presă, următoarele: „Am jucat ultimele noastre două meciuri împotriva a două dintre cele mai bune echipe din istoria Premier League. Nu am avut suficientă răbdare în prima repriză. Nu am controlat jocul, ceea ce a însemnat că a trebuit să ne apărăm pentru perioade lungi cu adevărat. Jucătorii au dat totul. A fost un joc minunat, de învățare pentru noi. Cei de la Liverpool au jucat bine.”

„Când nu faci față împotriva unei echipe de top - campioni mondiali - devine dificil pentru tine. Suntem la jumătatea campionatului, cu 19 jocuri. Am parcurs un drum lung în această perioadă. Jucătorii au fost strălucitori și după acest joc avem de învățat”, a spus în încheiere Brendan Rodgers. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Sepsi-Academica-4-0

 

Citește și: Sepsi administrează echipei Academica, cea mai usturătoare înfrângere din acest campionat

Disputată pe parcursul a două zile, luni și marți, partida de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi OSK și Academica Clinceni s-a încheiat cu victoria gazdelor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X