Jucătorii Italiei, optimiști înaintea confruntării cu Austria, de sâmbătă pe stadionul Wembley

București, 25 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Jucatori-Italia

Partida din optimile EURO 2020, dintre selecționatele Italiei și Austriei este programată să se dispute sâmbătă, pe stadionul Wembley, de la orele 22:00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Anglia, având la centru pe Anthony Taylor. În grupe, Italia s-a calificat după ce a obținut punctaj maxim în grupa A, în vreme ce Austria, a terminat pe locul secund meciurile din grupa C.

Pentru următoarele partide, în care stadionul Wembley le va găzdui, meciul din optimi, semifinale și finala EURO 2020, s-a extins capacitatea spectatorilor de la 25%, la 75 %. Pentru protejarea gazonului, UEFA a transmis Federației italiene, faptul că înainte de meciul cu Austria, nu se pot antrena pe Wembley, fiind nevoiți să-și caute alt stadion pentru pregătire. Știrea a venit de la Federația de Fotbal italiană, la conferința de presă a lui Giovanni Di Lorenzo la Coverciano.

Jucătorii lui Roberto Mancini călătoresc la Londra neînvinși, în ultimele 30 de meciuri internaționale. Dacă vor evita înfrângerea cu Austria, ar depăși chiar și recordul echipei lui Vittorio Pozzo din anii 1930. Echipa lui Mancini a câștigat ultimele 11 jocuri, fără a prim un gol, fiind un motiv în plus pentru optimism.

Declarația lui Federico Bernardeschi, înaintea confruntării cu Austria

Mijlocașul ofensiv al selecționatei Italiei, Federico Bernardeschi, legitimat la Juventus, în vârstă de 27 ani, a declarat conform site-ului UEFA, înaintea partidei cu Austria, următoarele: „Există o concurență mare pe posturi, deoarece suntem 26 de jucători buni. Dar acest lucru nu trebuie să fie în detrimentul echipei naționale și al obiectivului nostru comun. În opinia mea, acest lucru este fundamental pentru a obține un rezultat foarte mare.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X