logo logo
Fotbal flash

Jovan Markovic, după jocul cu UTA: O să fie cel mai frumos play-off, de când sunt eu la Craiova

11 Martie 2023

 

Card image

Vineri pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a întâlnit UTA Arad, într-o partidă din ultima etapă a sezonului regular din Superligă, la finalul căreia, victoria a revenit formației craiovene cu scorul de 2-1.

Evoluția scorului a fost următoarea: UTA a deschis scorul prin Idriz Batha, în minutul 39, cu o reluare excelentă cu capul; În partea a doua a meciului U Craiova a reușit să egaleze, în minutul 52, prin autogolul lui Erico, în urma devierii șutului lui Jovan Markovic, din afara careului și să înscrie pentru 2-1, prin Elvir Koljic, în minutul 65, din pasa excelentă primită de la Alexandru Crețu.

După o primă repriză destul de slabă a formației Universitatea Craiova, antrenorul Eugen Neagoe, a făcut două schimbări inspirate, prin introducerea în teren a celui de-al doilea atacant, Elvir Koljic și a mijlocașului Alexandru Crețu, care au făcut diferența atât în jocul echipei cât și pe tabela de scor.

În minutul 87, a fost cea mai controversată fază a meciului cu greșeală mare de arbitraj, prin neacordarea unui penalti pentru UTA, atunci când portarul gazdelor Laurențiu Popescu l-a tras de picior pe Pașcalău. Cei din camera VAR, în frunte cu arbitrul Rareș Vidican, au analizat faza destul de superficial, astfel prejudiciind formația arădeană de un penalty.

După acest rezultat, U Craiova urcă o poziție în clasament, ajungând cel puțin provizoriu pe locul 4, la egalitate cu FCSB, despărțite de golaveraj, ambele cu câte 54 puncte, formația bucureșteană având un joc mai puțin disputat. UTA rămâne în continuare pe locul 14, cu 27 puncte, la egalitate cu FC Argeș, locul 15, despărțite de golveraj.

Declarația atacantului echipei U Craiova, Jovan Markovic, după victoria cu UTA Arad

Atacantul echipei U Craiova, Jovan Markovic, a declarat după victoria cu UTA Arad, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, cel mai important lucru. Mă bucur că am reușit să trag la poartă și să iasă golul și chiar dacă nu era deviată mingea, eu cred că intra în plasă sută la sută. Eu zic că ne-am descurcat destul de bine în acest sezon regular și să vedem ce se întâmplă în play-off. Eu zic că o să fie cel mai frumos play-off, de când sunt eu la Craiova. O să fie cele mai bune echipe din România cu puține puncte între ele și o să fie bătaie.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Farul a reușit să se impună în jocul cu Petrolul, scor 2-0 și să-și consolideze poziția de lider

 

Card image