../Imagini-06-2020/Ivancic-Chindia.jpg

Ivancic o ține pe Chindia în Liga 1, după ce a înscris în ambele manșe cu CS Mioveni

București, 13 August 2020

Chindia Târgoviște rămâne în Liga 1, în urma dublei manșe cu CS Mioveni, a barajului pentru Liga 1, după o victorie și un egal. Josip Ivancic a fost artizanul târgoviștenilor în dubla manșă, înscriind în ambele meciuri câte un gol.

În returul acestei duble manșe, disputat miercuri la Mioveni, gazdele au deschis scorul prin Herghelegiu, în minutul 7, fiind egalați în minutele de prelungiri ale primei reprize, urmare a golului lui Ivancic.

Golul egalizator al Chindiei, le-a turnat parcă plumb în picioare jucătorilor lui Claudiu Niculescu, conștienți că au ratat câștigarea barajului, întrucât trebuiau să înscrie de trei ori în repriza secundă și să nu mai primească vre-un gol. Pe acest fond, tot jucătorii Chindiei au avut cele mai mari ocazii de gol, prin Daniel Florea, în minutele 76 și 79.

Declarația lui Emil Săndoi, după egalul cu CS Mioveni:

După joc, antrenorul echipei Chindia, Emil Săndoi, a declarat la canalul TV DigiSport, următoarele: „Nu pot să spun că sunt foarte mulțumit după evoluția de astăzi, pentru că am început foarte greu partida. Probabil că indiferent cât am încercat noi să le transmitem, că suspansul rămâne în continuare și pentru al 2-lea joc. Am început cu o lejeritate, care putea să ne coste, dar este important că am reușit să revenim pe parcurs. Cred că în a 2-a repriză am gestionat bine situația, Mioveni nu a mai avut ocazii mari, am controlat mai mult partida. Bănuiam că dacă înscriem, o să le fie mai greu. Vreau să-l felicit pe Claudiu Niculescu, eu i-am fost și coleg de echipă, i-am fost și antrenor în primii mei pași de antrenorat la U Craiova. A făcut o treabă nemaipomenită aici și numai șansa a făcut să nu fie în prima ligă. El trebuie să creadă în continuare în calitățile pe care le are, pentru că este un băiat deosebit și fotbalul îl va răsplăti, mai devreme sau mai tîrziu. Astăzi, n-a fost ziua lui.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

 

Clasament play-off LIGA 1
Clasament play-out LIGA 1
 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X