logo logo
Fotbal flash

Interviul acordat de mijlocașul Alexandru Mitriță, înaintea partidei dintre Germania și România

06 octombrie 2021

 

Card image

Aflat în cantonamentul Echipei Naționale, în vederea partidelor din luna octombrie din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, grupa J, cu Germania (vineri 8 octombrie) și Armenia (luni 11 octombrie), mijlocașul Alexandru Mitriță, a acordat marți un interviu pentru FRF TV.

Sub comanda lui Mirel Rădoi, tricolorii au efectuat marți un ultim antrenament, înaintea decolării către Hamburg, ce va fi miercuri la prânz. Partida dintre Germania și România, ce va avea loc la Hamburg, pe stadionul Volksparkstadion, va fi transmisă în direct vineri, începând cu orele 21:45, de postul de televiziune Pro-TV.

În cadrul grupei J, a preliminariilor Cupei Mondiale, România se află pe locul 3, după 6 jocuri, cu 10 puncte. Primele două poziții sunt ocupate de Germania cu 15 puncte și Armenia cu 11 puncte.

Jucătorul lui New York City, Alexandru Mitriță, este împrumutat de o lună la Paok Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu, până la sfârșitul sezonului viitor. Mirtiță a revenit în rândul tricolorilor după o absență de 1 an, pe când evolua la New York City, iar la ultima convocare era afectat de oboseala datorată distanței și a schimbării fusului orar.

Declarația mijlocașului Alexandru Mitriță, înaintea partidei dintre Germania și România

Alexandru Mitriță a declarat următoarele: „Mă bucur că am revenit la Echipa Națională, după o pauză de un an și sunt foarte fericit. Cred că am multe de demonstrat în fotbalul european. Am fost plecat în afara Europei și acum mi-am dorit să vin înapoi în Europa și să demonstrez că pot face față la un nivel bun.”

Întrebat ce mesaj i-a transmis Răzvan Lucescu legat de convocarea sa pentru aceste două jocuri, Mitriță a spus: „M-a felicitat, mi-a spus să fiu serios, cum mă antrenez la echipa de club și mi-a urat multă baftă.”

„Am avut puțină emoție la aflarea veștii de convocare, îmi doream să fiu la Echipa Națională. Am avut și amintiri frumoase legate de Echipa Națională și îmi doresc să am în continuare momente bune. Echipa Națională s-a îmbunătățit foarte mult în această perioadă, în jocul ofensiv și totodată în agresivitate, există o mentalitate foarte bună a jucătorilor. Vom juca la Hamburg contra Germaniei, o echipă foarte puternică, dar noi trebuie să dăm totul pe teren”, a spus în încheiere Alexandru Mitriță.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Trecând printr-o perioadă slabă, Rapid pierde acasă cu Gaz Metan, scor 1-2

 

Card image