../Imagini-08-2020/Arges-Astra-1-0

În uvertura etapei a 7-a, FC Argeș învinge Astra, dintr-un penalti controversat

București, 17 Octombrie 2020

Vineri, pe stadionul Nicolae Dobrin și pe o ploaie consistentă, FC Argeș a câștigat partida cu Astra, dintr-un penalti controversat, acordat de centralul Marius Avram, în minutul 69. Partida a fost una de luptă, viu disputată, ambele echipe știau foarte bine că, la startul jocului, erau ocupantele ultimelor două locuri din clasament, cu câte un singur punct.

FC Argeș a avut posibilitatea deschiderii scorului, în minutul 10, prin Mihai Leca, atunci când a reluat puternic cu capul, mingea nimerind bara porții lui Lazar. La faza penalti-ului din minutul 69, transformat de Ionuț Șerban, arbitrul Marius Avram a considerat că, Valerică Găman l-ar fi faultat în careu pe Malele, dar în realitate, nu a fost niciun fel de contact între cei doi protagoniști.

După acest rezultat, FC Argeș rămâne în continuare pe locul 15 în clasament, cu 4 puncte, iar Astra, cu un singur punct, ocupă ultima poziție. În etapa următoare, Astra va întâlni la Giurgiu pe Poli Iași, în vreme ce, FC Argeș se va deplasa la Ovidiu, pentru jocul cu FC Viitorul.

Declarația lui Valerică Găman, fundașul echipei Astra, după eșecul cu FC Argeș:

După joc, fundașul echipei Astra, Valerică Găman, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „La faza când s-a acordat penalti, n-am simțit că l-aș fi atins pe Malele, el apucase să dea în minge. Nu mai contează, am pierdut meciul și trebuie să ne gândim la următoarele meciuri, pentru că, n-am strâns puncte și se pare că nu putem să strângem puncte. A fost un meci greu, în care trebuia să luăm, minim un punct. Astra trece printr-o situație dificilă, probabil că anul acesta, va fi mai greu să accedem în playoff, la echipă sunt frământări și sperăm să se rezolve și să câștigăm cât mai multe meciuri. Sunt aceleași probleme vechi, probleme financiare, cu toate că, atunci când intrăm în teren, nu ne gândim la ele, nu trebuie să ne găsim un alibi.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X