logo logo
Fotbal flash

În uvertura etapei a 14-a, din Liga a 2-a, Petrolul învinge Concordia și este matematic în play-off

19 Noiembrie 2021

 

Card image

Joi, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în prima partidă a etapei a 14-a, din Liga secundă, Petrolul a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Concordia Chiajna și este matematic prima echipă calificată în play-off, cu 5 etape înaintea finalizării campionatului regular.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 82, având-ul ca autor pe Senad Jarovic, cu o excelentă reluare cu capul, în urma unui corner. Atacantul Jarovic a fost introdus în teren din postura de rezervă, în minutul 81, în locul lui Diarra. Fotbaliștii de la Concordia, având-ul pe bancă pe Claudiu Niculescu, au dat o replică excelentă echipei Petrolul, apărarea cedând o singură dată, la acea fază fixă.

Cu Nicolae Constantin pe bancă, Petrolul are un parcurs excelent, având până în prezent 12 victorii consecutive, detașând-use la 9 puncte distanță, față de ocupantele locurilor 2 și 3 din clasament, U Cluj și Concordia, ambele cu câte 30 puncte.

Declarația atacantului echipei FCSB, Valentin Gheorghe, după victoria cu FC Argeș

Antrenorul echipei Petrolul, Nicolae Constantin, a declarat după victoria împotriva echipei Concordia, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu s-a decis nimic, mai este mult de jucat. Este o bucurie după acest joc tensionat, cu încărcare pentru toată lumea și vă dați seama după ce am reușit să câștigăm, bucuria vine de la sine. A fost un meci chiar greu, echilibrat. Echipa din Chiajna este una din cele mai bune echipe din Liga a 2-a, cu cel mai echilibrat lot, cu un antrenor foarte bun, cu situație financiară bună și cu atât mai importantă este victoria noastră din seara asta. Avem o serie bună de rezultate și sper să ne mai țină măcar încă două meciuri, dacă nu mai mult.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj învinge FC Voluntari, după un joc echilibrat și un gol marcat pe finalul partidei

 

Card image