../Imagini-08-2020/Petrolul-Ripensia-5-0

În ultima partidă a etapei a 3-a, Petrolul a învins Ripensia la un scor categoric

București, 16 Septembrie 2020

5-0, este scorul cu care a câștigat Petrolul, pe propriul teren cu Ripensia Timișoara, în partida disputată marți, din cadrul etapei a 3-a, a Ligii secunde. Golurile au fost marcate de Mario Bratu, 7'; Pol Roige 41'; Armando Vajushi, 49' (Pen); Alexandru Saim, 85' și Ibrahim Diarra, 87'.

Cu un start de campionat neconvingător, în care a pierdut acasă cu Farul, Petrolul a legat două victorii consecutive, ambele la scor mare, 4-0 în deplasare cu CSM Reșița și cel din partida de marți cu Ripensia.

Cu un golaveraj excelent după această partidă, Petrolul urcă pe poziția a 4-a din clasament, cu 6 puncte, din 3 jocuri, iar Ripensia ocupă ultima poziție, fără nici un punct, din două jocuri disputate. În etapa următoare, Petrolul se deplasează luni la Miercurea Ciuc, pentru jocul cu Csikszereda, iar Ripensia va juca sâmbătă acasă, cu nou promovata Aerostar Bacău, echipă care nu are niciun punct din 3 jocuri.

Declarația antrenorului Viorel Moldovan, după victoria echipei Petrolul cu Ripensia:

După victoria cu Ripensia, antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, a declarat la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Sunt mulțumit de rezultat, am făcut un joc consistent, am fost foarte concentrați pe tot parcursul meciului. Am câștigat de-o manieră categorică, ceea ce-mi doresc de fiecare dată. Practicând un fotbal de calitate și câștigând la o asemenea manieră, sunt mult mai satisfăcut, pentru că mă gândesc la suporteri și dacă ei sunt fericiți, sunt și eu fericit, echipa este fericită și înseamnă că lucrurile funcționează corect, normal. Vreau un joc spectaculos, un joc orientat spre atac. Am reușit astăzi să marcăm 5 goluri, am mai avut situații și vreau să-mi felicit băieții. Savurăm această victorie în această seară, iar de mâine, ne concentrăm pe ceea ce va urma, pentru că luni ne așteapră un meci foarte complicat, foarte dificil, la Miercurea Ciuc, împotriva lui Csikszereda.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X