În prima etapă din play-off, Universitatea Craiova a evoluat acasă cu Sepsi, scor 0-0

București, 18 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Craiova-Sepsi-0-0

În meciul de debut al play-off-ului Ligii 1, disputat sâmbătă pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a reușit să obțină numai un singur punct cu Sepsi și a ratat șansa să ocupe măcar pentru o zi poziția secundă din clasament.

Partida a debutat cu accidentarea involuntară a atacantului Universității, Ștefan Baiaram, într-un duel cu Nouvier, cu intervenția ambulanței pe teren și transportarea acestuia la spital. Din fericire pentru jucător, primele concluzii medicale ar fi o entorsă, cu imobilizare gipsală.

Partida dintre Universitatea și Sepsi, a fost una fără faze spectaculoase de poartă, meciul fiind poate și prea mult tacticizat. Prima parte a meciului a fost ceva mai animată, ambele echipe au avut câte o ocazie mare de gol. Prima ocazie a fost cea a lui Bogdan Mitrea din minutul 28, atunci când portarul Pigliacelli a respins din cădere cu piciorul. A urmat faza din minutul 45+2, când Universitatea reușise să deschidă scorul prin Mateiu, gol anulat corect pentru ofsaid. În repriza secundă, Universitatea a avut o singură ocazie de a marca, în minutul 55, prin Câmpanu. Șutul acestuia din marginea careului a fost respins cu o bună intervenție, de portarul Niczuly.

Declarația antrenorului Leo Grozavu (Sepsi), după egalul cu U Craiova

După egalul obținut cu Universitatea Craiova, antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Fotbalul este pe goluri! Dacă nimeni nu a marcat, înseamnă că rezultatul este corect. Cred că puteam să avem mai mult curaj în această partidă, defensiv am stat destul de bine, cu excepția câtorva desincronizări. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, iar pe terenul propriu sunt redutabili și este greu să poți să emiți pretenții fantastice, mai ales când noi astăzi, am avut și niște jucători absenți. Pentru Nicolae Păun, de sub 21 ani, a fost debutul lui în prima ligă și a făcut un joc fantastic, este un băiat cu calități și care muncește foarte mult la antrenamente.”

În legătură cu accidentarea lui Baiaram, după duelul cu Nouvier, Leo Grozavu a spus: „N-am văzut faza prea bine cum s-a întâmplat, nu-mi dau seama dacă Nouvier este vinovat, așa că nu pot să vorbesc.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X