În play-off-ul Ligii 1, CFR Cluj învinge FC Botoșani și preia temporar șefia clasamentului

București, 29 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/CFR-Botosani-2-0

Miercuri într-o partidă din etapa a 4-a, a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj a întrecut FC Botoșani, scor 2-0, după două reprize diametral opuse. Astfel că după o primă repriză excelentă, în care au marcat cele două goluri prin Runar Sigurjonsson, în minutele 25 și 28, în partea a doua a meciului, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au chinuit, suferind mult și numai neșansa celor de la Botoșani a făcut ca să nu marcheze sau să întoarcă rezultatul.

Nervii și frustarea au izbucnit pe finalul meciului, atunci când fiecare echipă a primit câte un cartonaș roșu, după o altercație colectivă. Astfel de la CFR Cluj, Latovlevici a fost eliminat, iar de la FC Botoșani, Al Mawas a fost și eliminat. Totul a pornit de la un fault urât al lui Păun asupra lui Al Mawas, care apoi s-a răzbunat și a vrut să-și facă singur dreptate. A urmat apoi o încăierare colectivă, în careul clujenilor și în care cu greu Horia Mladinovici a reușit să identifice jucătorii cei mai recalcitranți.

Trebuie reamintit că, nu am văzut aceiași stare de frustrare și de nervozitate la jucătorii lui Marius Croitoru și la Botoșani, după partida din returul campionatului, disputată la data de 28 februarie a.c., pe care au pierdut-o cu FCSB, scor 2-0, necontenind să-și laude adversarul la finalul meciului, în loc să identifice cauzele pierderii partidei.

În etapa următoare, CFR Cluj se va deplasa luni la Giurgiu, pentru partida cu FCSB, un adevărat derby al campionatului, iar FC Botoșani va întâlni acasă Sepsi, un joc pentru locul 4, care va fi unul ce poate propulsa echipa într-o competiție europeană, pentru sezonul următor, în cazul câștigării Cupei României de către U Craiova.

Declarația atacantului echipei CFR Cluj, Runar Sigurjonsson, după victoria cu FC Botoșani

Atacantul echipei CFR Cluj, Runar Sigurjonsson, autorul dublei, numit omul meciului, a declarat după victoria cu FC Botoșani la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt fericit cu victoria, am fost atât de fericit când am marcat. Nu mă interesează cum învingem, cu siguranță putem juca și mai bine. Repriza a doua, nu a fost așa de bună ca prima. Nu am jucat multe meciuri eu, totul este în trecut acum și trebuie să ne concentrăm la ce urmează. Eu fac doar ceea ce îmi spune antrenorul, asta nu depinde de mine dacă voi juca mai mult în viitor, el este șeful. Meciul dintre Craiova și FCSB, va fi unul strâns, cu siguranță. Noi trebuie să ne vedem de ale noastre, nu trebuie să depindem de nimeni altcineva. Acum este perioada cea mai importantă din sezon, cu adevărat contează, orice punct, orice victorie.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X