logo logo
Fotbal flash

În meciul inaugural al noului sezon din Liga 1, FC Botoșani și FCSB, au terminat egal

16 Iulie 2021

 

Card image

FCSB a obținut numai un singur punct din deplasarea de la Botoșani și putem spune că, Dinu Todoran a debutat cu un semieșec, la primul său meci oficial pe banca FCSB, deși statisticile partidei, o avantajează ușor pe FCSB la capitolul posesie 54/46% și al raporturilor șuturilor pe poartă, 3/2.

În minutul 59, atacantul FCSB Octavian Popescu a obţinut un penalty, după ce a fost faultat în interiorul suprafeței de pedeapsă de Alin Şeroni. Florin Tănase a executat penalty-ul, dar portarul Eduard Pap a ghicit colțul și a respins.

Următorul joc în Liga 1, cel din etapa a doua, FCSB va întâlni duminica viitoare U Craiova, dar până atunci, vor întâlni acasă joia viitoare, formația Shakhter Karagandy din Kazahstan, din turul 2 al Conference League. Cei de la FC Botoșani, vor evolua sâmbătă în etapa a 2-a, în deplasare cu FC Voluntari.

Declarația portarului echipei FC Botoșani, Eduard Pap, după egalul cu FCSB

După meci, portarul echipei FC Botoșani, Eduard Pap, care a apărat penalty-ul executat de Florin Tănase, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Putem spune că este un punct bun obținut după jocul cu FCSB. A fost un meci greu, cu o echipă bună, cu jucători de valoare. Punctul este echitabil, chiar dacă, ei au avut penalty și am avut și noi, 2-3 șanse de a marca. Pot să zic că am început cu dreptul.” Despre ratarea penalty-ului de Florin Tănase, care de obicei nu ratează, Eduard Pap a spus: „A ratat azi! Mă bucur că am apărat. Sunt fericit că am început bine și sper să continui tot așa.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Italia va fi susținută de 25000 de fani pe Wembley, la partida cu Austria, din optimile CE 2020

 

Card image