logo logo
Fotbal flash

În inferioritate numerică, U Craiova reușește să învingă Sepsi, scor final 2-1

17 septembrie 2023

 

Card image

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, a găzduit sâmbătă, partida din cadrul etapei a 9-a, dintre echipa gazdă, Universitatea Craiova și Sepsi, la capătul căreia, victoria a revenit echipei conduse de pe bancă de Laurențiu Reghecampf, scor 2-1.

Victoria echipei craiovene, este meritată, obținută și în inferioritate numerică, din minutul 56, după eliminarea mult prea ușoară dictată de centralul Horațiu Fesnic, după analiza VAR. Formația Sepsi, după acest rezultat, se află la prima înfrângere, după 7 etape.

Golurile au fost marcate de Jovan Markovic, minutul 1 și Lyes Houri, minutul 29, pentru Universitatea, respectiv Marius Ștefănescu, minutul 43, pentru Sepsi. Markovic, alături de Andrei Ivan, sunt golgheterii Universității Craiova, ambii cu câte 3 reușite.

În repriza secundă, deși practic evoluând în 10 oameni, U Craiova și-a creat cele mai clare ocazii de gol. Astfel în minutele 73 și 74, a fost un adevărat forcing la poarta echipei Sepsi și în care s-a remarcat în ambele rânduri portarul Niczuly, la reluarea cu capul a lui Raul Silva, respectiv la șutul lui Danciu pe colțul scurt din 8 metri.

După acest rezultat, U Craiova ocupă locul secund, cu 17 puncte, iar Sepsi, ocupă locul 6, cu 12 puncte, din 7 partide disputate. În etapa următoare, U Craiova se deplasează la Cluj, pentru jocul cu U Cluj, ce se va disputa sâmbătă, iar Sepsi va primi duminică, vizita echipei FCSB.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, după victoria cu Sepsi

După victoria cu Sepsi, antrenorul echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte importante cele trei puncte și sunt puțin dezamăgit că, nu am reușit să marcăm al treilea sau al patrulea gol, am avut șanse mari să închidem jocul, după care, din posesia noastră, primim un gol și intrăm în degringoladă. Primim un cartonaș roșu, după părerea mea, mi se pare o joacă. Oamenii ăștia, nu știu cine a fost la VAR, se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni. N-ai cum, mai ales Chivulete, la experiența care o are, să dea un cartonaș roșu. ”

„Am suferit foarte mult după acel cartonaș, era normal pentru că, Sepsi este o echipă bună, cu jucători foarte buni. Mă bucur de atitudinea jucătorilor mei, de jocul care l-au făcut, foarte multe ocazii, atitudinea după cartonașul roșu, am avut ocazii și în 10, asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc și pe care vreau să o am la fiecare partidă”, a mai spus în încheiere Reghecampf.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Braga câștigă partida cu Panathinaikos, din prima manșă a play-off-ului Champions League

 

Card image