logo logo
Fotbal flash

În inferioritate numerică, Rapid a terminat egal, în partida din deplasare cu Sepsi

03 octombrie 2021

 

Card image

Sepsi și Rapid s-au confruntat sâmbătă, într-o partidă a etapei a 11 și încheiată cu scorul de 2-2. Pentru Sepsi, este al 7-lea egal înregistrat și nu s-a resimțit acel șoc la echipă după schimbarea antrenorului Leo Grozavu, cu câteva zile înaintea confruntării cu Rapid.

Echipa Rapid a început bine partida, iar după numai 9 minute conducea pe tabela de marcaj cu 2-0, urmare a golurilor înscrise de Lucian Goge, minutul 3 și Alami, minutul 9. Sepsi a revenit în joc, pe fondul retragerii în apărare a rapidiștilor și până la pauză, au restabilit egalitatea, prin dubla realizată de Kevin Luckassen, în minutele 28 și 43.

În minutul 54, Nicolae Carnat a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale, când, scăpat singur spre poartă nu a putut să-l învingă pe Niczuly, care a ieșit din poartă și a respins excelent cu piciorul. Din minutul 61, Rapid a rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Alami, pentru cumul de cartonașe galbene.

După acest rezultat, cu 18 puncte, Rapid ocupă poziția a 5-a din clasament, cel puțin provizoriu, iar Sepsi, cu 10 puncte, ocupă locul 12. În etapa următoare, Rapid va evolua acasă cu CFR Cluj, iar Sepsi va disputa al 2-lea joc consecutiv tot acasă, cu FC Voluntari.

Declarația lui Mihai Iosif, antrenor Rapid, după egalul obținut cu Sepsi

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat după egalul cu Sepsi, conform paginii oficiale Youtube a echipei, următoarele: „Ca și joc, cred că am început foarte bine, nesperat. Am avut 2-0, după care, ne-am relaxat inexplicabil și ultimele 25 de minute din prima repriză, nu am făcut cel mai bun joc. După pauză, ne-am revenit, am avut o ocazie rarisimă, am jucat din nou în 10 oameni, nu am primit penalty și cred că am arătat destul de bine. Le mulțumesc celor ce au venit până aici. Mă bucur că după 6-7 ani, sub comanda mea, avem din nou jucători la loturile Naționale, 8 jucători. Mă bucur că sunt aici, ne vom axa pe campionat și să facem meciuri din ce în ce, mai bune.”

.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Barcelona pornește cu stângul în grupa E și pierde acasă cu Bayern, scor 0-3

 

Card image