logo logo
Fotbal flash

În epilogul etapei a 11-a, Academica Clinceni și FC Botoșani, au terminat la egalitate, scor 1-1

05 octombrie 2021

 

Card image

Luni, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Academica și FC Botoșani, în ultima partidă ce a contat pentru etapa a 11-a din Liga 1, au terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost înscrise de Juan Cascini, minutul 77, pentru Academica, respectiv Joyskim Dawa, minutul 14, pentru FC Botoșani.

Trebuie menționat faptul că, golul egalizator al echipei din comuna Clinceni, a fost înscris cu o deviere cu mâna, fără ca brigada de arbitri, cu Viorel Flueran la centru să observe. În lipsa VAR-ului, putem să mai consemnăm asemenea anomalii în campionatul nostru.

Mai trebuie spus că, din minutul 57, FC Botoșani, a evoluat în inferioritate numerică, după ce, mijlocașul Edjouma, a fost eliminat primind cartonașul roșu, după cumulul a două cartonașe galbene.

După acest rezultat, FC Botoșani urcă pe locul 2 în clasament, la 8 puncte în spatele echipei CFR Cluj și cu un singur punct, peste FCSB și FC Voluntari, care ocupă locurile 3 și 4, despărțite de golaveraj. În schimb, Academica ocupă în continuare, ultima poziție din clasament, cu numai 3 puncte. Campionatul se va relua pe data de 16 octombrie, după meciurile echipelor Naționale, iar Academica va evolua la Craiova cu Universitatea, în vreme ce FC Botoșani, va primi vizita echipei Chindia.

Declarația atacantului echipei FC Botoșani, Mihai Roman, după egalul cu Academica

Atacantul echipei FC Botoșani, Mihai Roman, a declarat după egalul obținut cu Academica, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cred că arbitrul, în urma unor faulturi destul de clare, nu a dat nimic, la Edjouma nu a fost fault și i-a dat al doilea galben, deci cred că niște lucruri care au fost văzute clar, cu intenție. Am întâlnit o echipă mult schimbată în bine, de când a venit noul antrenor, moment din care a început să joace echipa, cu niște trasee. Mi-a plăcut cum a jucat Clinceniul și cu FCSB și cu noi, în această seară și de acum încolo, o să pună mari probleme echipelor adverse.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Debut cu stângul al echipei CFR Cluj, în grupele Conference League

 

Card image