logo logo
Fotbal flash

În derby-ul olteniei, U Craiova se impune în fața FCU Craiova, scor 2-0

04 octombrie 2021

 

Card image

Derby-ul olteniei dintre U Craiova și FCU Craiova, disputat duminică pe stadionul Ion Oblemenco, contând pentru etapa a 11-a, din Liga 1, a fost capătul de afiș al etapei și s-a încheiat cu victoria echipei conduse de pe bancă de Laurențiu Reghecampf, cu scorul de 2-0.

Dan Nistor a fost numit omul meciului, autorul golului din minutul 47 și al pasei de gol pentru Baiaram, din minutul 85. Atacantul echipei antrenate de Adi Mutu, Compagno și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a primit cartonașul roșu, pentru lovirea peste față în săritură a portarului Pigliacelli.

Nou promovata în prima Ligă, FCU Craiova, având un lot de jucători fără experiența necesară jocurilor de la acest nivel, nu a putut să realizeze mai mult în acest derby. Astfel, pe tot parcursul meciului, nu a trimis nici un șut pe spațiul porții lui Pigliacelli, iar raportul ocaziilor de gol, a fost net superior echipei lui Reghe, 10/1.

Datorită restricțiilor impuse re regulile medicale Covid, tribunele nu au fost populate la capacitatea maximă. În minutul 10, arbitrul Adrian Cojocaru s-a văzut nevoit să întrerupă meciul, timp de 2-3 minute, datorită torțelor aruncate pe suprafața de joc și a fumului degajat.

După acest rezultat, U Craiova trece pe locul 5 în clasament, cu 19 puncte, în vreme ce FCU Craiova, ocupă locul 13, cu numaii 9 puncte. În etapa a 12-a, FCU Craiova se va deplasa la Arad, pentru partida cu UTA, iar U Craiova va evolua tot pe Ion Oblemenco, cu Academica Clinceni, lanterna roșie a clasamentului.

Declarația antrenorului echipei FCU Craiova, Adi Mutu, după eșecul cu U Craiova

Antrenorul echipei FCU Craiova, Adi Mutu, a declarat după eșecul cu U Craiova, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „După o primă repriză bună, în care ne-am apărat bine și am încercat pe faza ofensivă să construim, a venit un moment de neatenție la începutul reprizei a doua, iar după cartonașul roșu, practic s-a rupt jocul. La cartonașul roșu primit de Compagno, am văzut și eu imaginile, când l-a lovit peste față pe Pigliacelli și n-am ce să spun. Nu stăm să scoatem vinovați, sau să incriminăm pe jucători, pentru că în fotbal se mai întâmplă și important este să trecem peste ele, să mergem mai departe și să ne revenim, apoi să o luăm de la capăt.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Real Madrid învinge în deplasare Inter, în grupa D, cu un gol venit în ultimul minut de joc

 

Card image