logo logo
Fotbal flash

Hermannstadt și Petrolul, au terminat la egalitate, în ultima partidă a etapei a 8-a din play-off

06 mai 2022

 

Card image

Joi la Mediaș, în ultimul joc al etapei a 8-a din play-off-ul Ligii a 2-a, Hermannstadt și Petrolul au terminat la egalitate, scor 1-1, iar suspansul în ce privelte primele două locuri de promovare directă în Liga 1, continuă. După acest rezultat, Petrolul rămâne pe prima poziție a clasamentului, cu 59 puncte, iar Hermannstadt ocupă locul 2, cu 57 puncte, la egalitate de puncte cu U Cluj (locul 3), despărțite de golaveraj.

În minutul 44, Hermannstadt a deschis scorul prin Petrișor Petrescu, dintr-un penalty, obținut de Oroian, după ce a fost faultat în careu de Pârvulescu, cu o intervenție neglijentă, care nu necesita sub nicio formă să faulteze în careu.

Golul egalizator al oaspeților, a fost înscris în minutul 66, având-ul ca autor pe japonezul Takayuki Seto, în urma unei faze litigioase, în care Simon Măzărache se afla în poziție mare de ofsaid și pe traiectoria mingiei, nu s-a putut vedea clar dacă eventual mingea a fost și deviată ușor cu călcâiul. Cu toate protestele jucătorilor sibieni, centralul partidei, Marian Barbu a rămas pe poziție, după ce s-a consultat și cu asistentul după acea parte și a validat un gol marcat neregulamentar.

În afara golului marcat pe finalul primei reprize, fotbaliștii antrenați de Marius Măldărășanu, au mai avut două situații de gol în prima repriză, prin Sota, minutul 6, când a reluat cu capul și mingea a fost respinsă de la vinclul porții de portarul ploieștenilor, Raul Avram; A doua ocazie de gol a fost consemnată în minutul 37, având-ul ca auto pe Mino Sota, cu un șut puternic de la distanță și prins în doi timpi de același portar Raul Avram.

În etapa următoare, Petrolul va avea un joc dificil acasă cu Concordia, programat luni, de la orele 17:30, echipă care se luptă să prindă un loc din cele două de baraj, alături de Unirea Slobozia. Hermannstadt se va deplasa la Cluj pentru jocul cu Universitatea, programat marți de la orele 19:30, iar care echipă va câștiga, are toate șansele la promovarea directă.

Declarația lui Marius Măldărășanu, antrenr Hermannstadt, după jocul cu Petrolul

Marius Măldărășanu, antrenr Hermannstadt, a declarat după jocul cu Petrolul, conform site-ului Liga 2: ”Era normal să fie un astfel de meci, vă dați seama, ambele echipe își doresc să promoveze direct. Și ei erau într-o situație dificilă, pentru că au pierdut acel ecart pe care l-au avut în sezonul regular. Vorbind de joc, sunt supărat, dezamăgit de rezultat, e normal, pentru că jocul a fost foarte bun, cel puțin prima repriză a fost în totalitate a noastră... Ca atitudine, jos pălăria, dovadă că și suporterii au venit în număr mare astăzi și ne-au aplaudat la final pentru un meci egal acasă, este lucru mare.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Gabi Torje, după eșecul cu Mioveni: A fost o înfrângere grea, nu ne mai rămâne decât barajul

 

Card image