../Imagini-06-2020/Hermannstadt-Viitorul-2-0.jpg

Hermannstadt își ia revanșa în partida cu FC Viitorul și câștigă cu scorul de 2-0

București, 30 Iulie 2020

Miercuri la Sibiu, a avut loc partida din playout-ul Ligii 1, etapa a 12-a, dintre Hermannstadt și FC Viitorul, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 2-0, luând-uși astfel revanșa după eșecul de la Ovidiu, scor 1-4, atunci când pe banca sibienilor debuta spaniolul Ruben Albes.

Cele două goluri au fost marcate în partea a doua a meciului, având ca autori pe Ionuț Stoica, minutul 76 și Debeljuh, minutul 84 (penalti), acordat în urma faultului din careu comis de Iacob, asupra aceluiași Debeljuh.

După acest rezultat, echipa Hermannstadt, totalizează un număr de 31 puncte din 10 jocuri disputate, poziționând-use pe locul 4, în timp ce FC Viitorul, rămâne pe prima poziție, cu 42 puncte. Hermannstadt ar mai trebui să dispute, în afara celor două jocuri cu Academica în deplasare și cu Iașiul acasă și dubla cu Dinamo, din etapele a 4-a și a 11-a. În Adunarea Generală a LPF de astăzi, se vor lua hotărâri importante, printre care modul cum se vor finaliza atât playoff-ul cât și playout-ul Ligii 1, se vor face propuneri pentru numărul de echipe ale următorului sezon, cel mai probabil Liga 1 va fi compusă din 16 echipe și se va continua sistemul cu playoff și playout, agreat și de FRF.

Declarația lui Gheorghe Hagi, după eșecul cu Hermannstadt:

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după eșecul de la Sibiu, canalului de televiziune Digi Sport, următoarele: „Normal că sunt supărat după acest eșec. Noi am venit aici să facem un meci bun și să luăm puncte. Meciul a fost echilibrat până în minutul 75. A venit acel gol, ei fiind puternici la fazele fixe, știam acest lucru. Sunt dezamăgit pentru că în atac, n-am produs pericol foarte mult. Gabi Iancu a fost accidentat, așa cum a fost și Bradley, se întâmplă, dar ceilalți care au intrat, sunt jucători valoroși, care trebuiau să facă diferența.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X