logo logo
Fotbal flash

Gheorghe Hagi, antrenor Farul, după victoria cu FC Botoșani: Am făcut un meci complet

30 octombrie 2021

 

Card image

Etapa a 14-a din Liga 1, a debutat vineri la Botoșani, cu partida dintre FC Botoșani și Farul Constanța, la capătul căreia, victoria a revenit echipei constănțene, cu scorul de 2-0.

Golurile echipei antrenate de Gheorghe Hagi, au fost marcate de către Damien Dussaut, minutul 23, cu un șut de la aproximativ 40 metri și Adrian Petre, minutul 87, dintr-un penalti obținut tot de el, acordat în urma faultului în careu comis de către Edjouma.

Meciul a fost unul echilibrat și numai neșansa echipei FC Botoșani a făcut ca meciul să nu se termine cel puțin la egalitate. Mingea a refuzat să intre în plasa porții lui Aioani, la șuturile lui Mateus Santos, din minutele 45 și 74, care au nimerit de fiecare dată bara!

După acest rezultat, FC Botoșani, rămâne cel puțin provizoriu pe locul 4 în clasament, cu 24 puncte, în vreme ce, Farul cu 21 puncte și un joc mai puțin disputat, urcă tot provizoriu, pe locul 8. În ultima etapă a turului de campionat, Farul va primi sâmbătă vizita echipei U Craiova, iar FC Botoșani se va deplasa la Pitești, pentru jocul cu FC Argeș.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după victoria cu FC Botoșani

După victoria importantă obținută de Farul cu FC Botioșani, antrenorul constănțenilor Gheorghe Hagi, a declarat la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Este bine că victoria a venit într-un moment dificil, în care după multe deplasări, n-am produs rezultat, cu toate că, produsesem joc și am atacat. Trebuia să facem bine în seara asta ambele faze, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, care pune presiune, știe să joace fotbal, are jucători buni. Am făcut un meci complet. Păcat că, ofensiv am avut foarte multe faze și nu le-am fructificat. Ei au riscat foarte mult, tactica care am avut-o ne-a ieșit și suntem fericiți.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Franța învinge Spania în finala Ligii Națiunilor și câștigă trofeul ediției 2020/2021

 

Card image