București, 16 Februarie 2019

Gheorghe Hagi: „Producem cât de cât fotbal, dar rezultate nu avem”

../Imagini-002-2019/Viitorul-Iasi-0-1

Vineri la Ovidiu, în prima partidă din etapa a 24-a, a Ligii 1, FC Viitorul a clacat în fața Politehnicii Iași, scor 0-1 și lupta pentru ultimele locuri de playoff devine tot mai crâncenă. Ambele echipe au terminat jocul în câte 10 oameni, Denis Drăguș de la FC Viitorul și Semedo de la Politehnica, fiind eliminați pentru cumul de cartonașe galbene.  

Atacantul echipei Politehnica Iași, Boris Garros, a marcat singurul gol al partidei, cu 5 minute înaintea fluierului final al arbitrului Marius Avram, dintr-un penalty obținut de Platini. În minutul 79, Ianis Hagi a avut ocazie imensă de a deschide scorul, mingea șutată de acesta din lovitură liberă din afara careului, a nimerit vinclul porții lui Peralta!

Rezultatul convine de minune dinamoviștilor, care au șansa, în cazul unei victorii cu FC Botoșani, să se apropie la numai 3 puncte de grupul care aspiră la ultimele locuri de playoff, cu două meciuri înainte de finalul ediției regulare de campionat.

După înfrângerea suferită cu Iașiul, antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Scorul m-a supărat cel mai tare, restul, eu zic că a fost un meci, care a început cu acea eliminare. Eu știam că trebuie să producem fotbal, am avut ocazii în fața porții, am avut cornere. Am gestionat bine, până ce și ei au avut o eliminare. Am încercat să ne apărăm, să facem contraatacuri bune. Am avut și o bară în care se putea înscrie. A fost un meci, în care am avut ghinion, nu mai vedeam poarta, producem cât de cât fotbal, dar rezultate nu avem. Asta este realitatea, suntem în blocaj, după 6 meciuri nu avem gol marcat! Vom vedea, trebuie să ne liniștim, să analizăm și să mergem înainte.

În încheiere, Gheorghe Hagi a mai spus: „Lucrurile pentru playoff erau complicate din înainte, acum sunt și mai complicate și mai grele. Mai avem două meciuri, cu 6 puncte puse în joc, vom vedea, avem un meci acasă și unul în deplasare și vom încerca să vedem ce putem face. Nu am ce să-i reproșez arbitrului”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Viitorul-Craiova-0-0

Citește și: FC Viitorul și U Craiova, au terminat nedecis, scor 0-0, într-o partidă a etapei a 22-a, din Liga 1

Duminică, pe stadionul Central din Ovidiu, FC Viitorul și U Craiova, s-au confruntat într-un meci cu de toate, al etapei a 22-a din Liga 1. Meciul a avut ritm...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X