București, 24 Februarie 2019

George Țucudean: „Pentru meciul dintre FCSB și Craiova, un X, ar fi perfect”

../Imagini-002-2019/Iasi-CFR-0-1-gol-Tucudean

CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu Politehnica Iași, scor 1-0, din cadrul etapei a 25-a și a refăcut provizoriu diferența de 6 puncte, față de ocupantele locurilor 2 și 3, Universitatea Craiova și FCSB. Deși în meciul disputat sâmbătă, CFR Cluj a jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Juan Culio, din minutul 17, a reușit să câștige pertida, grație lui George Țucudean, care a fost introdus în teren din postura de jucător de rezervă, în minutul 90+1, a scăpat pe contraatac și a marcat un gol superb, în ultimele secunde ale meciului.   

Deși matematic ar mai fi avut șanse, să joace în playoff, Politehnica Iași a evoluat destul de șters și nu a profitat de superioritatea numerică, de care a beneficiat mai mult de 70 minute. Starea gazonului, destul de înghețat, a contribuit la jocul slab al ambelor formații.

După meci, autorul singurului gol și golgheterul la zi al campionatului, cu 15 reușite, George Țucudean, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „S-a întâmplat că am marcat, nu știu când o să se mai întâmple lucrul acesta, dar mă bucur că am fost inspirat, am fost norocos, să zic așa. Mi-a venit mingea și bine acolo, dar acesta este fotbalul, se mai întâmplă să câștigi și cu un om în minus.”

Întrebat despre starea de sănătate din ultima perioadă, Țucudean a spus: „Am avut o răceală care a fost înainte de meciul cu Craiova, iar eu împreună cu staff-ul, am decis să nu merg, pentru că n-avea rost, nu eram 100%, apoi a fost și meciul acela cu Mediaș, nu eram refăcut complet. N-am avut chiar gripă, dar am fost destul de răcit. A fost o viroză și atât. Am avut și o problemă la coapsă, pe frigul acesta, normal, orice contact, orice minge care te întonzi după ea, poți să faci o ruptură. Este imposibil, după părerea mea să jucăm pe asemenea vreme. Pe un asemenea teren înghețat, se anulează orice valoare a jucătorului. Cei mai rapizi sunt mai avantajați, dar nu avem ce să facem.”

„Am câștigat, asta este tot ce contează, avem iar un avantaj. Sperăm să rămână așa, până la finalul campionatului regulat. Pentru meciul dintre FCSB și Craiova, un X, ar fi perfect. Trebuia să vină un alt antrenor, dacă s-a decis să-l dea afară pe Conceicao, dar noi ca jucători, trebuie să ne facem treaba, oricine vine sau pleacă, asta este, datoria noastră este să jucăm. Pe antrenor îl ține rezultatul pe bancă”, a mai spus în încheiere George Țucudean.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Dan-Nistor

Citește și: Dinamo învinge în deplasare Sepsi, reușind să lege două victorii consecutive

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, într-un meci al etapei a 23-a, din Liga 1, Dinamo a reușit victoria cu scorul de 1-0 și continuă să spere că va prinde matematic...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X