../Imagini-09-2020/UTA-Gaz-1-3

Gaz Metan învinge UTA în deplasare, scor 3-1 și urcă pe locul 9 din clasament

București, 10 Noiembrie 2020

În ultima partidă a etapei a 10-a, din Liga 1, UTA a întâlnit pe propriul teren, formația Gaz Metan, terminând-use cu victoria medieșenilor, scor final 3-1. Legând două victorii consecutive, Gaz Metan a urcat în clasament până pe poziția a 9-a, evadând astfel din zona fierbinte a clasamentului.

Pentru UTA Arad, singurul gol a fost marcat de Vlad Morar, minutul 37, iar golurile echipei Gaz Metan, au fost marcate de către Dumitru Cardoso, minutele 23; 81 și Ronaldo Deaconu, minutul 32. Prin dubla realizată, atacantul Dumitru Cardoso, a fost declarat omul meciului.

După acest eșec, UTA Arad ratează șansa ocupării unui loc de play-off, în cazul în care ar fi cucerit cele trei puncte, putea ajunge în clasament, până pe locul 4. În afara grupului de echipe ce ocupă primele trei locuri din clasament, FCSB, U Craiova și CFR, care s-au desprins la 5 și 6 puncte de ocupanta locului 4, pentru ultimele trei locuri din play-off, lupta este încă deschisă.

Declarația lui Jorge Costa, antrenorul echipei Gaz Metan, după victoria cu UTA Arad:

Antrenorul echipei Gaz Metan, Jorge Costa, a declarat după victoria obținută cu UTA, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu a fost foarte diferit, față de ce mă așteptam, am spus că luptăm pentru cele trei puncte, le-am luat. Echipa are puțină neîncredere, atunci când are mingea. Am început bine meciul, jucătorii au mai scăpat de presiune, când am avut 2-0, deci este firesc. Jucătorii au respectat ce le-am cerut înainte de meci, să joace cu o apărare foarte avansată și jocul cerea să trimtem diagonale. De multe ori, am întârziat ultima pasă. Le-am cerut o organizare bună pe parcursul întregului joc. Am avut și ceva noroc, iar la sfârșit, cred că am meritat victoria. A fost cel mai bun joc al lui Cardoso.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X