logo logo
Fotbal flash

Gabi Torje, după eșecul cu Mioveni: A fost o înfrângere grea, nu ne mai rămâne decât barajul

16 Aprilie 2022

 

Card image

Vineri la Mioveni, într-o partidă a etapei a 5-a, din play-aut-ul Ligii 1, CS Mioveni a învins Dinamo cu scorul de 2-0 și își mărește șansele de a scăpa de barajul pentru menținerea în Liga 1. Nu același lucru este în cazul echipei Dinamo, care în proporție de 99,99% va juca barajul de menținere/retrogradare în LIga 1, cu o echipă din Liga secundă.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care dinamoviștii au jucat dezinvolt, numai în prima parte, însă pe măsură ce timpul se scurgea, au cedat inițiativa și gazdele au pus stăpânire pe joc.

În minutul 59, la scorul de 0-0, Dinamo a avut o bună ocazie de gol prin Grădinaru, însă mingea a ocolit spațiul porții. Golurile argeșenilor au fost marcate de Mihai Panait, minutul 72, din pasa lui Garutti și Moussa Sanoh, minutul 84, după o acțiune personală, în care l-a driblat și pe Eșanu.

În minutul 79, atacantul dinamovist Irobiso, a fost provocat și pentru lovirea cu palma a adversarului, a fost eliminat după ce a primit cartonașul roșu. La aceiași fază, Balaur și Panait de la gazde, au primit câte un cartonaș galben, din partea arbitrului Viorel Cojocaru.

Cu 25 puncte acumulate, după acest rezultat, CS Mioveni se află pe locul 6, cu 3 puncte și un golaveraj mai bun, peste Chindia, care ocupă unul din cele două locuri de baraj, alături de Dinamo, pentru menținere în Liga 1.

Declarația atacantului echipei Dinamo, Gabi Torje, după înfrângerea cu CS Mioveni

Atacantul echipei Dinamo, Gabi Torje, a declarat după înfrângerea cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o înfrângere grea, nu ne mai rămâne decât barajul. Trebuie să nu ne mai uităm în urmă și să ne gândim la baraj. Nu este de datoria mea să analizez ce se întâmplă în teren, eu trebuie să-mi fac datoria, atunci când sunt în lot, trebuie să mă antrenez, să fiu la un nivel cât mai ridicat. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, pentru ce ne-a mai rămas și vom juca barajul. În momentul acesta sunt fără cuvinte, cu toții suntem vinovați, mai puțin suporterii, care au contribuit cu bani și au făcut tot posibilul ca echipa să rămână în Liga 1, încă de anul trecut.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca Naționalei, a însemnat și un eșec, 0-1 cu Grecia

 

Card image